03 Οκτωβρίου, 2016

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟ

 

Σε παγωμένη ατμόσφαιρα με δηλώσεις «καρφιά» αλλά και συμβολικές «κινήσεις» από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδας κ. Ιερώνυμο, ο αγιασμός της Β Συνόδου της ΙΖ Κοινοβουλευτικής Περιόδου της Βουλής των Ελλήνων.

ΣΥΝΕΡΧΕΤΑΙ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ

 

Συνέρχεται αύριο 4 Οκτωβρίου έως 7 Οκτωβρίου 2016 υπό την Προεδρία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος σε Τακτική Συνέλευση.

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΝΟΨΕΙ

 

Σε εγρήγορση βρίσκεται το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει του 2ου Συνεδρίου του κόμματος από τις 13 – 16 Οκτωβρίου. Αν και οι συζητήσεις και οι προετοιμασίες κορυφώνονται όλοι αναμένουν ένα συνέδριο ήσυχο, χωρίς ιδιαίτερες ζυμώσεις, άνευρο που κυρίως θα λειτουργήσει επικοινωνιακά για να τονώσει το αρχηγικό προφίλ του Αλέξη Τσίπρα.

† ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

 

γιος ερομάρτυρας Διονύσιος ρεοπαγίτης εναι προστάτης τν Δικαστικν κα το Δικαστικο Σώματος. μνήμη του ορτάζεται στς 3 κτωβρίου κα ποτελε ναν π τος πρώτους γίους τς χριστιανικς κκλησίας.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Μαθήματα για τα προσφυγόπουλα μετά τις 2 μεσημέρι, δηλαδή αφού θα έχει ολοκληρωθεί το ωρολόγιο πρόγραμμα των σχολείων, προανήγγειλε ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, διαμηνύοντας πως «δεν συζητεί η Πολιτεία ζητήματα δικαιωμάτων, ούτε υπάρχουν στην Ελλάδα εσωτερικά σύνορα».

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ;

 

Ο Ερντογάν δημιουργεί συνθήκες κρίσης και εκβιάζει Ελλάδα , ΗΠΑ και Γερμανία – Οι μεγάλες δυνάμεις ξαναμοιράζουν τα σύνορα και η ελληνική κυβέρνηση παίζει το ρόλο του «χρήσιμου ηλίθιου»

ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΛΟΓΩ ΜΙΚΡΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!

 

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν υπέστη πλήγμα χθες Κυριακή καθώς το δημοψήφισμα το οποίο οργάνωσε για να καταψηφιστεί το σχέδιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ανακατανομή των προσφύγων, παρά την επικράτηση του «όχι» με συντριπτική πλειοψηφία, δεν είναι έγκυρο, ελλείψει επαρκούς συμμετοχής.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ “ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΙ” ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ!

 

“Ενοχλημένοι” εμφανίζονται μέσω των εφημερίδων που ελέγχουν οι “τουρκολάγνοι” της Θράκης από την επίσκεψη του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στην περιοχή. “Ενοχλήθηκαν” γιατί είπε τα Πομακοχώρια με τ΄ όνομά τους! Οι “τουρκολάγνοι” του προξενείου προσπαθούν να “σβήσουν” τους Πομάκους από την περιοχή!

ΕΘΕΣΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥ ΧΑΛΕΠΙΟΥ ΥΠΟ ΟΜΗΡΙΑ ΤΟ ΝΑΤΟ

 

Ο Φρανσουά Ολλάντ και ο υπουργός Εξωτερικών του, οι πλέον διαφανέστεροι του  μπλοκ του ΝΑΤΟ (ας το παραδεχθούμε), επειδή είναι οι λιγότερα βαθιά εμπλεκόμενοι στο γενικό σχέδιο, ή ίσως επειδή είναι απλοί εκτελεστές αυτού του σχεδίου.

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ

 

Με έναυσμα τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από τη συνθήκη της Λοζάνης, απόστρατος Τούρκος αξιωματικός υποστήριξε σε συνέντευξή του ότι η Ελλάδα έχει καταπατήσει 17 Τουρκικά νησιά στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο από το 2004.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ

 

Ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας στο οποίο αναφέρονται με λεπτομέρειες οι εξελίξεις στο κυνήγι της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα. Ο αρθρογράφος υπενθυμίζει και τις δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού λίγο αφότου ανέλαβε για πρώτη φορά την εξουσία

DEUTSCHE BANK -ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ

 

Για ανοίκεια και αήθη επίθεση του προέδρου του ΣΕΒ Θεοδώρου Φέσσα στον ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο η υφυπουργός Οικονομίας, αρμόδια για τη βιομηχανία, Θεοδώρα Τζάκρη σε ανακοίνωση - απάντηση στις δηλώσεις κ. Φέσσα στην «Καθημερινή της Κυριακής».

Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...

 

Μαίνεται η έκρυθμη κατάσταση στο Χαλέπι, με τις ρωσικές δυνάμεις να μάχονται κατά των τρομοκρατών. Σύμφωνα με ανταποκριτές, πυρά έπληξαν το τμήμα της περιοχής που είναι υπό τον έλεγχο των αναρτών, όπως και το μεγαλύτερο νοσοκομείο. 

ΣΕ ‘’ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ’’ Η ΚΛΙΝΤΟΝ

 

Με αγωνία αναμένει η Χίλαρι Κλίντον την μεγάλη αποκάλυψη, με την οποία υπόσχεται ο Τζούλιαν Ασάνζ, υπεύθυνος του Wikileaks, να εξαφανίσει την υποψήφιο από την εκλογική αναμέτρηση.