03 Οκτωβρίου, 2016

ΣΕ ‘’ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ’’ Η ΚΛΙΝΤΟΝ

 

Με αγωνία αναμένει η Χίλαρι Κλίντον την μεγάλη αποκάλυψη, με την οποία υπόσχεται ο Τζούλιαν Ασάνζ, υπεύθυνος του Wikileaks, να εξαφανίσει την υποψήφιο από την εκλογική αναμέτρηση.

Ο κ. Ασάνζ, έχοντας διακηρύξει ότι θα κάνει αποκαλύψεις-φωτιά τον Οκτώβριο μέσω του wikileaks, ανακοίνωσε μέσω του site ότι η αποκάλυψη για την Χίλαρι Κλίντον αυτή θα γίνει την Τρίτη ως λεγόμενο “balcony announcement”(ανακοίνωση εξώστη), δίνοντας μια ολόκληρη εβδομάδα στην Κλίντον να προετοιμαστεί για το ‘’χτύπημα’’.

Την προηγούμενη Παρασκευή όμως, μετά από θέματα ασφαλείας που προβληματίζουν την Πρεσβεία του Εκουαδόρ, όπου θα γινόταν το “balcony announcement”, ακυρώθηκε η προγραμματισμένη ανακοίνωση, όπως φημολογείται μάλιστα με το φόβο δολοφονίας του Ασάνζ.

Ο Roger Stone επιβεβαίωσε όμως το Σάββατο ότι η ανακοίνωση δεν αναβλήθηκε, απλά μεταφέρθηκε για την Τετάρτη, με άγνωστο χώρο διεξαγωγής αυτή τη φορά, μάλλον για να αποφευχθούν τα σενάρια περί δολοφονίας και με την Χ. Κλίντον να αναρωτιέται για το μυστικό που μπορεί την βγάλει εκτός εκλογικού τοπίου…
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: