25 Αυγούστου, 2016

ΠΑΤΡΙΑΡΧΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

 

Πατριάρχης Γιαζίζι, συρορθόδοξος Πατριάρχης και Μελκίτης προς Δύση: λύστε την οικονομική πολιορκία του συριακού λαού ,άρση του εμπάργκο τώρα.

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ ΚΡΙΘΗΚΕ Ο 77ΧΡΟΝΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ

 
ΕΞΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΥ. Τη σύμβαση με γιατρό πνευμονολόγο - φυματιολόγο που ανέφερε σε τηλεοπτικό σταθμό ότι μπορεί να ανανεώσει εξ αποστάσεως άδειες οδήγησης σε χειριστές ταχυπλόου κατήγγειλε η Περιφέρεια Αττικής μετά το πολύνεκρο ναυτικό δυστύχημα στην Πέρδικα Αίγινας.

10 ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΑΓΚΥΡΑ

 

Δέκα τουρκικά άρματα μάχης, ασθενοφόρα και βαρειά οχήματα διέσχισαν σήμερα τα σύνορα με τη Συρία από την μικρή πόλη Καρκαμίς, στη νοτιοανατολική Τουρκία, και εισέβαλαν στο έδαφος της Συρίας, σύμφωνα με τον φωτορεπόρτερ του AFP.

247 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

 

Φόβοι για αύξηση του αριθμού των νεκρών και των τραυματιών καθώς υπάρχουν ακόμα αγνοούμενοι και άνθρωποι παγιδευμένοι στα συντρίμμια. Ισοπεδώθηκαν τα τρία τέταρτα της πόλης Αματρίτσε. Τεράστιες καταστροφές σε Λάτσιο, Μάρκε, Ούμπρια και Αμπρούτσο.

ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΛΛΟΙ «ΑΝΤΑΡΤΕΣ»

 

Ομάδες ενόπλων ισλαμιστών του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA), που συμμετείχαν αρχικά στην επιχείρηση «Ασπίδα του Ευφράτη», δηλαδή στην τουρκική εισβολή στη Συρία με στόχο την «απελευθέρωση» της πόλης Τζαραμπλούς από το Ισλαμικό Κράτος (ISIS).

ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ

 

Οι Κούρδοι θα την πατήσουν όπως την πάτησαν και οι Παλαιστίνιοι. Έφτασε ο Αραφάτ κοντά στη δημιουργία παλαιστινιακού κράτους αλλά το λάθος του ήταν ότι επέμενε να είναι πρωτεύουσα του νέου κράτους η Ιερουσαλήμ.

Η ΕΠΙΚΑΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Υπό το καθεστώς του παρατηρητή παίρνει μέρος στη συνάντηση των σοσιαλιστών αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ που πραγματοποιείται σήμερα, Πέμπτη, στο Παρίσι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Μετά την επιτυχία για την εισαγωγή σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ, ακολουθούν οι μετεγγραφές.

ΩΡΑ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΚΑΙ ΗΓΕΤΕΣ!

 

Μια ήττα, είναι σαν τη «γάγγραινα»!! Είτε το αποφασίζεις και αποκόπτεις το μολυσμένο τμήμα σου, για να επιβιώσεις, είτε το παλεύεις και υπομένεις τη μόλυνση, που επεκτείνεται και κινδυνεύει πλέον, να σε καταβάλλει ολόκληρο!!

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΕΤΑΣΗΣ 14.900 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΛΙΝΤΟΝ

 

Ένας δικαστής έδωσε εντολή στο υπουργείο Εξωτερικών χθες να εξετάσει 14.900 έγγραφα – τα περισσότερα από τα οποία φέρονται να είναι ηλεκτρονικά μηνύματα προς ή από την Χίλαρι Κλίντον – και να γνωμοδοτήσει για την πιθανή δημοσιοποίησή τους.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ EΛΛΗΝΑΣ ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

 

Στις σχέσεις της Ελλάδας με την πΓΔΜ, την ευρωπαϊκή προοπτική της, το μέλλον της Ευρώπης και τη θέση των Βαλκανίων σε αυτή, αλλά και στα διμερή θέματα, στο θέμα της ονομασίας και τη συνεργασία, αναμένεται να αναφερθεί ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς στην ομιλία που θα κάνει το μεσημέρι στην ετήσια ημερίδα των Διπλωματών στα Σκόπια.

ΠΩΣ ΤΟ ISIS ΝΤΟΠΑΡΕΙ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΝΙΚΗΤΟΙ

 

Η ιδεολογία είναι το μεγαλύτερο ναρκωτικό, όπως έχει αποδείξει, συνήθως με δεινό τρόπο, η ανθρώπινη ιστορία. Όμως, ακόμη και αυτή, δεν αρκεί για να ωθήσει τους ανθρώπους σε ωμότητες και βιαιότητες σαν και αυτές που διαπράττουν συχνά οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους (ISIS).

ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΧΑΚΕΡ

 

Επιθέσεις από χάκερς, οι οποίοι ενδέχεται να δουλεύουν για ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, φέρονται να δέχτηκαν δημοσιογράφοι των New York Times και άλλων αμερικανικών μέσων ενημέρωσης, σύμφωνα με το CNN.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΥΠΕΒΑΛΕ ΑΙΤΗΜΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΓΚΙΟΥΛΕΝ

 

Το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ γνωστοποίησε χθες βράδυ ότι η Τουρκία έχει υποβάλει επίσημο αίτημα έκδοσης του Τούρκου ιεροκήρυκα, που ζει αυτοεξόριστος στην χώρα, Φετουλάχ Γκιουλέν.