04 Αυγούστου, 2016

ΜΟΝΗ ΧΙΛΙΑΝΔΑΡΙΟΥ

 
  
Η Ι. Μ. Χιλιανδαρίου είναι η πρώτη στη σειρά των μονών της ΒΑ παραλίας και βρίσκεται κοντά στην Ι. Μ. Εσφιγμένου, μισή ώρα περίπου από την παραλία.

Ο ΦΙΛΗΣ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΖΑΜΙΟΥ

 

ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. 
"Να χτίσουμε το τζαμί για να μην έχουμε τα προβλήματα της Γαλλίας και του Βελγίου" υποστήριξε...εκβιαστικά ο υπουργός Παιδείας Ν. Φίλης μιλώντας στη Βουλή. Αλλά η έκπληξη ήρθε όταν παρερμήνευσε κατα το δοκούν τη θέση της Εκκλησίας απέναντι στην ανέγερσή του. 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ 200 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΡΙΑ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΗΛΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ

 
 Η διατάραξη των θρησκευτικών συναθροίσεων
Παναγιώτης Σ. Παναγιωτόπουλος, Αντεισαγγελέυς Εφετών Αθηνών

Το άρθρο 200 του Ποινικού μας Κώδικα, προβλέπει τρία, διακεκριμένα αλλήλων εγκλήματα διαταράξεως των θρησκευτικών συναθροίσεων.

ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ Η ΠΤΩΣΗ

 

Η πτώση των αθέατων αστέρων της εξουσίας!..Παρακολουθώντας την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής η οποία διερευνά τα θέματα της νομιμότητας της δανειοδότησης των πολιτικών κομμάτων, καθώς και των ιδιοκτητριών εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας και οφείλω να ομολογήσω ότι δεν πίστευα ότι θα έβλεπα και θα άκουγα όλα αυτά που γίνονται εκεί μέσα.

ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ FATHER ALEX ΚΑΡΛΟΥΤΣΟΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΜΑΜΗ ΓΚΙΟΥΛΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

 

Και ο πανίσχυρος Father Alex Καρλούτσος είχε υπογράψει υπέρ του Ιμάμη Γκιουλέν για να παραμένει στις ΗΠΑ. Δείτε το ντοκουμέντο στο δικόγραφο που επέδωσε το νομικό τμήμα του ιδρύματος του Φετουλάχ Γκιουλέν στο Ανώτατο Δικαστήριο της Πενσυλβάνια.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΕΡΙΟ ΧΛΩΡΙΟΥ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

 

Ο Οργανισμός για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (ΟΑΧΟ) εξέφρασε χθες την «ανησυχία» του για τις πληροφορίες ότι ίσως χρησιμοποιήθηκε αέριο χλωρίου σε βομβαρδισμό κοντά στο Χαλέπι, στη βόρεια Συρία.

ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΧΩΡΙΖΟΥΝ 50 ΧΛΜ

 

Μπορεί για τον Άσαντ η μητέρα των μαχών να δίδεται στο Χαλέπι, για τους Κούρδους όμως η μητέρα των μαχών δίνεται στην Ιεράπολη/Μένπετζ, και κατά τα φαινόμενα, είναι υπόθεση ημερών η απελευθέρωσή της από τους τζιχαντιστές του Ι.Κ.

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

 

Αμφισβητεί και προκαλεί μετά την απόφαση για αδειοδότηση .Η Τουρκία απειλεί για το τεμάχιο «6».Προκλητική και απειλητική εμφανίζεται η Τουρκία έναντι της Κυπριακής Δημοκρατίας για ακόμα μια φορά σ’ ό,τι αφορά τα ζητήματα ενέργειας.

ΥΠΟΨΙΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ

 

Ο Οργανισμός για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (ΟΑΧΟ) εξέφρασε την «ανησυχία» του για τις πληροφορίες κατά τις οποίες ίσως χρησιμοποιήθηκε αέριο χλωρίου σε βομβαρδισμό κοντά στο Χαλέπι, στη βόρεια Συρία.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

 

H MIT υπάγεται στον Ερντογάν. Η ΜΙΤ πλέον υπάγεται στον Ερντογάν και κατευθύνεται στις πληροφορίες από το εξωτερικό. Η εσωτερική πληροφόρηση αφήνεται πλέον στην στρατοχωροφυλακή και στην αστυνομία.

ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΑΤΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

 

Σε σχέση με την κατάσταση που επικρατούσε πριν ένα εξάμηνο, το σκηνικό έχει σήμερα ανατραπεί επαναστατικά! Η Τουρκία τα ξαναβρήκε με το Ισραήλ και τη Ρωσία, τα απομεινάρια του Κεμαλισμού στην Τουρκία απέτυχαν να ανατρέψουν τον Ερντογάν, αντιπροσωπείες πάνε και έρχονται μεταξύ Τελ Αβίβ και Ριάντ.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα:Στην Ολομέλεια εισέρχεται η διάταξη του νομοσχεδίου για τις ΑΠΕ που προβλέπει την ανέγερση τεμένους στον Βοτανικό. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δήλωσαν ότι θα την καταψηφίσουν, προκαλώντας μίνι κυβερνητικό ρήγμα.

«ΟΧΙ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ

 

Σε νέα διαφοροποίηση από την κυβερνητική γραμμή προχώρησε η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, καταψηφίζοντας στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής τη ρύθμιση για την κατασκευή ισλαμικού τεμένους στην περιοχή του Ελαιώνα, με τον εισηγητή του κόμματος, Γιώργο Λαζαρίδη, να λέει ένα ηχηρό «όχι».

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΚΤΩ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

 

Η Σουηδία αποφάσισε να μην εκδώσει στην Τουρκία άτομα που θεωρείται ότι συνδέονται με το πραξικόπημα, δημιουργώντας διεθνές προηγούμενο και για την περίπτωση των οκτώ τούρκων στρατιωτικών στην Ελλάδα, που έφτασαν με ελικόπτερο και ζήτησαν άσυλο.

ΝΕΟΣ ΓΥΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ

 

Νέα κόντρα ξέσπασε σήμερα ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες, η οποία άρχισε με την ερώτηση 13 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για το διαγωνισμό.

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΒΡΑΖΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ

 

Η μεγάλη υποχώρηση των ευρωπαϊκών τραπεζικών μετοχών φέρνει στο προσκήνιο ένα πρόβλημα που αρκετοί στην Ευρώπη αρνούνταν για καιρό να δουν: την αδυναμία των γερμανικών τραπεζών, της ραχοκοκαλιάς δηλαδή του τραπεζικού συστήματος της Ε.Ε.

Η ΡΩΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ...

 

"Το ΝΑΤΟ δεν έχει καμία ελπίδα σε περίπτωση 3ου Παγκοσμίου Πολέμου". Η φράση αυτή συνοψίζει τον χειρότερο εφιάλτη της Συμμαχίας και έρχεται από τα στόματα ειδικών σε θέματα ναυτικής ισχύς.