05 Ιουλίου, 2016

ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
KAI ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ B΄
 

"Απάντηση στα μυθεύματα του αντικληρικαλιστικού λαϊκισμού" τιτλοφορείται το νέο βιβλίο του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 5ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 ΟΙ 14 ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ

 
Ήταν ξημερώματα της 27ης Ιουνίου όταν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωνε το δημοψήφισμα για τη συμφωνία με τους δανειστές. Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ.... 

ΟΙ ΝΕΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 

Μπορεί “οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ” να γνώριζαν τις παρασκηνιακές συνομιλίες για την εξομάλυνση των σχέσεων της Τουρκίας και με το Ισραήλ και με τη Ρωσία, αλλά ο συγχρονισμός δημιούργησε οπωσδήποτε εντυπώσεις.

ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕ 93 ΝΕΚΡΟΥΣ

 

Οι πλημμύρες που προκάλεσαν οι συνεχείς βροχοπτώσεις μετά την 30ή Ιουνίου έχουν καταστρέψει 22.000 κατοικίες και έχουν αναγκάσει 726.000 ανθρώπους να εγκαταλείψουν τις εστίες.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα:Τις μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης των κλάδων ΠΕ60 και ΠΕ70 Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου, οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν για τις μεταθέσεις Γενικής Εκπαίδευσης από περιοχή σε περιοχή ανήλθαν σε 4.056.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΕΙΛΗ;

 

Το ΝΑΤΟ προσπαθεί να σύρει σε εξοπλιστικές δαπάνες τη Ρωσία ώστε να προστεθούν στα προβλήματα που αντιμετωπίζει από τις κυρώσεις.  Παρόλο που σε πολλά σημεία του πλανήτη φαίνεται πως ισχύει η Νέα Γιάλτα που αποφασίστηκε από Αμερικανούς και Ρώσους την δεκαετία του ’90 (και για την οποία οι Ρώσοι κατηγορούν τους Αμερικανούς ότι την παραβίασαν.

Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ SIEMENS ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ

 

Δεκαεννέα χρόνια μετά την προμήθεια των ψηφιακών της Siemens στον ΟΤΕ και δέκα χρόνια μετά την έναρξη της διερεύνησης στη χώρα μας του πλέον συζητημένου, αλλά και πολύπλευρου πολιτικά σκανδάλου, αρχίζει την Τρίτη, 5 Ιουλίου, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, στην αίθουσα τελετών του Εφετείου, η δίκη που μπορεί και να ονομαστεί η δίκη της δεκαετίας.

ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΩΝ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Ως γνωστό, οι τρομοκρατικές επιθέσεις πραγματοποιούνται για να δημιουργήσουν στο εσωτερικό της χώρας-στόχου αντιπαράθεση, ένταση, πόλωση και συγκρούσεις, προκειμένου να πλήξουν το κύρος των προπυργίων εξουσίας και διοίκησης του κράτους.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

 

Τεχνητή Απαξίωση> Αποτίμηση Αξίας από κερδοσκόπους-υποψήφιους αγοραστές> Ξεπούλημα προστατευόμενο από φωτογραφικούς νόμους > Αρπαγή της Υπεραξίας από τους κερδοσκόπους. Συνοπτικά αυτός είναι ο τρόπος υφαρπαγής της περιουσίας της Ελλάδας και των Ελλήνων.

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΡΩΣΙΚΗ ΔΟΥΜΑ

 

Σε δήλωση του, ο Sergey Naryshkin, πρόεδρος της κρατικής Δούμας της Ρωσίας είπε, «Η Ελλάδα είναι ένας παλιός και αξιόπιστος φίλος της Ρωσίας», και παράλληλα αναφέρθηκε στο δημοψήφισμα του Grexit , αλλά και στον διωγμό των χριστιανών από την Μέση Ανατολή.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕ ΛΕΝΕ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ

 

Όλοι μιλούν για το πολιτικό σύστημα της χώρας, που έχει πτωχεύσει, όπως πτώχευσε κι όλους εμάς. Κανείς όμως δεν εξηγεί στο λαό, τη σκανδαλώδη οικονομική πολιτική που ακολούθησαν οι κυβερνήσεις και φυσικά έχουν καταστρέψει το μέλλον των παιδιών μας.

ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ 18 ΜΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ

 

Δικαστήριο της αυστριακής πόλης Λιντς καταδίκασε σήμερα σε φυλάκιση 18 μηνών, με την κατηγορία της ναζιστικής δραστηριότητας και της υποδαύλισης μίσους, έναν 45χρονο κάτοικο της πόλης.

ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Οι παλινωδίες των Τούρκων έχουν αρχίσει να εκνευρίζουν τους Αμερικανούς. Η προσπάθεια του Ερντογάν να εμφανιστεί ως ισότιμος ‘παίκτης’ με τη Ρωσία και την Αμερική, προσπαθώντας να ισορροπήσει ανάμεσα στις δύο Υπερ-Δυνάμεις έχει αποτύχει παταγωδώς.