02 Οκτωβρίου, 2016

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ PUBLIC ISSUE

 
Δημοσκόπηση-κόλαφος για τον Τσίπρα από την Αυγή: Η ΝΔ καταλληλότερη κυβέρνηση από τον ΣΥΡΙΖΑ. Δημοσκόπηση της Public Issue για την εφημερίδα «Αυγή» δείχνει μεγάλο προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ: Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ....
 


ΓΙΑΤΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΒΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΗΜΑ ΑΙΓΑΙΟΥ: ΙΔΟΥ ΟΙ ΔΕΚΑ ΛΟΓΟΙ

 

Η ευθεία αμφισβήτηση της συνθήκης της Λωζάνης από τον «σουλτάνο της Αγκύρας», η απροκάλυπτη εκδήλωση των νεο-οθωμανικών του εμμονών και ο ωμός τρόπος που τις εξέφρασε έπεσαν ως κεραυνός στα σαλόνια της αθηναϊκής ελίτ.

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

 

Ο Μακαριώτατος  τέλεσε σήμερα το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας και τα θυρανοίξια του ιερού παρεκκλησίου Παναγίας Βουρλιωτίσσης. Συλλειτούργησαν οι Μητροπολίτες Θήρας, Αμοργού και νήσων κ. Επιφάνιος και Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ και παρέστησαν Δήμαρχοι, πρόεδροι Μικρασιατικών Συλλόγων, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και οργανισμών, κλήρος και λαός.

ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ-«ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ» ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ

 

Οι βουλευτικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στη Ρωσία στις 18 Σεπτεμβρίου έκρυβαν μια έκπληξη. Κι αυτή δεν ήταν ο νικητής - στη χώρα του Πούτιν δεν κερδίζει άλλος από τον Πούτιν-, αλλά οι 4.571 ρώσοι πολίτες που άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα από τη Συρία. Οι 4.378 από αυτούς, λέει το ρεπορτάζ της Monde, ψήφισαν σε κινητές κάλπες.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ


Ελλάδα:Τη βαθιά απογοήτευση που επικρατεί στην κοινή γνώμη καταγράφει δημοσκόπηση της Public Issue για την εφημερίδα Αυγή. Αν και δεν υπάρχει πρόθεση ψήφου ή εκτίμηση εκλογικής επιρροής, τα δημοσκοπικά ευρήματα καταγράφουν δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση, ενώ η ΝΔ και ο Κ.Μητσοτάκης προηγούνται στα ερωτήματα για την «καλύτερη κυβέρνηση» και τον «καταλληλότερο πρωθυπουργό».

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

 

Μια συνάντηση που σηματοδοτεί κινδύνους για τη Θράκη.Γιατί αλωνίζει ανενόχλητη(;) η Τουρκία στη Θράκη; Η ακατανόητη ανοχή του ελληνικού κράτους. Η αντιπροσωπεία αποτελείτο από τον Αντιπρόεδρο της (ΕΟΤΔΘ – ABTTF) Μεχμέτ Χουσεϊν, τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Μη Εκπροσωπούμενων Εθνών και Λαών (UNPO) Marino Busdachin, τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ελεύθερης Συμμαχίας (EFA) και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ομάδας think-tank της EFA Müquel Martinez Tomey.

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ ΓΙΑ €21 ΕΚΑΤ. ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

 

Το ποσό αφορά διάφορες υποθέσεις για φοροδιαφυγή και «ξέπλυμα» Στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης Στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης η οικογένεια Καλογρίτσα για €21 εκατ.

ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΝΗΣΙΑ Η ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 2003

 

Το τουρκικό ΥΠΕΞ απορρίπτει τις κατηγορίες της αντιπολίτευσης προς την τουρκική κυβέρνηση ότι από το 2003 και μετά παραχώρησε νησιά και/ή βραχονησίδες στην Ελλάδα, προσθέτοντας ότι τα προβλήματα μεταξύ των δύο χωρών για το καθεστώς κάποιων νησιών και βραχονησίδων οφείλονται στο ότι δεν υπάρχει διεθνής συμφωνία μεταξύ τους για τον καθορισμό των θαλάσσιων συνόρων τους.

ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΣΟΥ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΔΕ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΕΣΥ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;

 

Όταν οι Σύμμαχοί σου στη Δύση δε σε καλύπτουν στα στοιχειώδη, όπως σε θέματα Εθνικής Κυριαρχίας και συνεχίζεις να είσαι στο ‘άρμα’ τους, τότε είσαι δυτικόδουλος.

ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΕΡΟΥΚΑ ΓΚΕΙΤ ΛΟΓΩ ΣΟΡΟΣ

 

Τη γνωστή τακτική του να ‘’ρίχνουν στάχτη’’ στα μάτια του κόσμου για να ασχοληθεί με λιγότερο σοβαρά πράγματα από όσα πραγματικά γίνονται χρησιμοποίησαν για άλλη μια φορά τα ΜΜΕ του συστήματος.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ

 

Σύμφωνα με τα ιρακινά Μέσα, το Ισλαμικό κράτος μαστίγωσε έναν πολίτη στο κέντρο της Χαουίτζα εξαιτίας ενός τραγουδιού που βρήκαν αποθηκευμένο στο κινητό του τηλέφωνο.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ 2015;

 

Αναστάτωση θα προκαλέσει, αν επιβεβαιωθεί, το δημοσίευμα του Bloomberg, που τοποθετεί χρονικά τη συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο ελληνικό πρόγραμμα, όχι πριν από τις γερμανικές εκλογές, τον Σεπτέμβριο δηλαδή του 2017.

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

 

Σύμφωνα με δηλώσεις της εκπροσώπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρίας Ζακάροφ, με μετάδοση από το πρακτορείο ειδήσεων RIA, η Ρωσία στέλνει προειδοποιητικό μήνυμα στις ΗΠΑ για «τρομακτικές αλλαγές, τεκτονικού χαρακτήρα» στη Μέση Ανατολή που θα προκληθούν «άμεση αμερικανική επιθετικότητα» προς το Ισλαμικό Κράτος και τις ένοπλες δυνάμεις του.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ

 
 Λουκ. στ΄ 31-36
Είπεν ο Κύριος,  καθώς θέλετε ίνα ποιώσιν υμίν οι άνθρωποι, και υμείς ποιείτε αυτοίς ομοίως. Και ει αγαπάτε τους αγαπώντας υμάς, ποία υμίν χάρις εστί; και γαρ οι αμαρτωλοί τους αγαπώντας αυτούς αγαπώσι.