02 Οκτωβρίου, 2016

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ

 

Σύμφωνα με τα ιρακινά Μέσα, το Ισλαμικό κράτος μαστίγωσε έναν πολίτη στο κέντρο της Χαουίτζα εξαιτίας ενός τραγουδιού που βρήκαν αποθηκευμένο στο κινητό του τηλέφωνο.


Το συγκεκριμένο τραγούδι, του Χουσεΐν Αλ Τζασμί από τα Εμιράτα, έχει τίτλο «Όλοι είμαστε Ιράκ» και θεωρείται αντι-τζιχαντιστικό από τους τρομοκράτες. 

Όπως μετέδωσε το Al Sumaria News, «Το Ισλαμικό Κράτος βρήκε ένα τραγούδι του καλλιτέχνη Χουσεΐν Αλ Τζασμί στο κινητό ενός πολίτη κατά τη διάρκεια έρευνας σε σημείου ελέγχου στο κέντρο της Χαουίτζα».

«Το τραγούδι με τίτλο «Όλοι είμαστε Ιράκ» προωθεί την αλληλεγγύη προς τους ανθρώπους της χειμαζόμενης από τον τζιχάντ χώρα», ενώ έχει πάνω από 16 εκ. θεάσεις στο YouTube όπου έχει αναρτηθεί.

Ωστόσο, έχει προκαλέσει οργή στους τζιχαντιστές και είναι η αιτία που συνέλαβαν τον πολίτη, που το είχε στο κινητό του, για να τον οδηγήσουν στη συνέχεια σε κέντρο κράτησης.

Για τα «μέτρα» των τρομοκρατών, η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν σχετικά «ήπια» αφού τιμωρήθηκε με 20 βουρδουλιές, αφού το Ισλαμικό Κράτος απαγορεύει έτσι κι αλλιώς στους πολίτες, στις περιοχές που ελέγχει, να ακούν οποιαδήποτε μουσική εκτός από τις δικές του ψαλμωδίες.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: