02 Οκτωβρίου, 2016

ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΕΡΟΥΚΑ ΓΚΕΙΤ ΛΟΓΩ ΣΟΡΟΣ

 

Τη γνωστή τακτική του να ‘’ρίχνουν στάχτη’’ στα μάτια του κόσμου για να ασχοληθεί με λιγότερο σοβαρά πράγματα από όσα πραγματικά γίνονται χρησιμοποίησαν για άλλη μια φορά τα ΜΜΕ του συστήματος.

Ενόσω η «είδηση» του περούκα gate κάνει τον κύκλο των καναλιών και του διαδικτύου, το συνέδριο Concordia που πραγματοποιήθηκε εκείνες τις μέρες με επιφανή πρόσωπα της πολιτικής σκηνής, εγχώριας και διεθνούς, πέρασε απαρατήρητη.

Λόγος γίνεται για την διήμερη σύνοδο που έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη στο ξενοδοχείο Grand Hyatt και κατά το ίδιο χρονικό διάστημα με τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, όλως ‘’τυχαίως’’, όπου μεταξύ τριών χιλιάδων καλεσμένων βρέθηκαν και οι Τσίπρας, Λεβέντης, Καμίνης, Γιώργος Παπανδρέου μαζί με τον Τζωρτζ Σόρος και την Μαντλίν Ολμπράιτ. 

Το Concordia, με όλα τα έξοδα πληρωμένα φυσικά, αποτελεί χώρο όπου ευδοκιμεί η πολιτικοί συζήτηση από μέλη του ιδιωτικού τομέα, όπως αναφέρουν οι ιδρυτές του, Νικ Λογοθέτης και Μαρκ Σουίφτ.

Στο φετινό συνέδριο επίμαχο ζήτημα ήταν το προσφυγικό, όμως δεν έλειψαν και οι ανεπίσημες, κεκλεισμένω των θυρών, συζητήσεις, από αυτές που καθορίζουν το μέλλον ολόκληρων χωρών όπως και η δική μας, με το λαμπερό περιτύλιγμά τους να αφήνει τους πολίτες ανυποψίαστους.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα του «Εθνικού Κήρυκα», το τηλεγράφημα του ΑΠΕ-ΜΠΕ για το perouka-gate «στηρίχθηκε σε μήνυμα του υπεύθυνου της ασφάλειας του… υπουργού των Εξωτερικών Κοτζιά.  

Στο κομματικοποιημένο Γραφείο Τύπου στη Νέα Υόρκη». Τζωρτζ Σόρος, Αλέξης Τσίπρας, αντιπερισπασμός με άλλη είδηση από τα ΜΜΕ… κάτι κάνει «νιάου νιάου στα κεραμίδια» σ’αυτή την υπόθεση.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: