26 Φεβρουαρίου, 2016

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 
 

ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

 

ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΩΝ.Άρχισε η αποστολή της δύναμης του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο για τη διακοπή των γραμμών που χρησιμοποιούν οι δουλέμποροι. Ειδικότερα, η καναδική φρεγάτα HMCS-Fredericton βρίσκεται κοντά στην περιοχή της Λέσβου.

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΑΟΣ

 

Η Ελλάδα βυθίζεται στο προσφυγικό χάος την ώρα που η Ευρώπη αυτοακρωτηριάζεται, γράφει ο διεθνής Τύπος σχολιάζοντας την χαοτική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας με χιλιάδες πρόσφυγες παγιδευμένους στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας.

ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΠΥΡ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟ ΚΑΝΣΑΣ

 

Ένας άνδρας άνοιξε πυρ και σκότωσε 4 ανθρώπους, ενώ τραυμάτισε έως και 30 ακόμη, στα γραφεία της επιχείρησης όπου εργαζόταν, της Excel Industries, στην μικρή πόλη Χέστον του Κάνσας, στις κεντρικές ΗΠΑ, σύμφωνα με την αστυνομία.

ΝΙΚΗΣΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΕΝΑ ΡΟΖ ΛΟΥΛΟΥΔΙ

 

Μετά από το μεγαλύτερο πόλεμο στην ιστορία της, οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι στα πρόθυρα της ήττας στο Αφγανιστάν.Πώς μπορεί αυτό να είναι δυνατόν; Πώς μπορούσε η μοναδική υπερδύναμη του κόσμου να έχει πολεμήσει συνεχώς για 15 χρόνια, αναπτύσσοντας 100.000 από τα καλύτερα στρατεύματά της, θυσιάζοντας τις ζωές 2.200 στρατιωτών της, ξοδεύοντας περισσότερο από ένα τρισεκατομμύριο δολάρια για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της.

AΣΧΗΜΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

 

Το κουρδικό ζήτημα ανησυχεί όλο και πιο πολύ τους Τούρκους οι οποίοι τώρα φαίνεται πως εμπλέκουν και το κυπριακό σε αυτό… ΜΜΕ της Τουρκίας αναφέρουν πως τα όπλα και οι διάφοροι πολεμικοί εξοπλισμοί καταλήγουν στα χέρια των Κούρδων μαχητών μέσω της Κύπρου!

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα:Προς εκτόνωση βαίνει η κατάσταση με τα μπλόκα, καθώς οι αγρότες φαίνεται να δίνουν πίστωση χρόνου στην κυβέρνηση, μετά τη συνάντηση που είχαν με τον Αλέξη Τσίπρα. Οι αγροτοσυνδικαλιστές εκτιμούν ότι στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας δεν θα υπάρχουν τρακτέρ στους δρόμους.

ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΝΤΟΛΗ!

 

Η μία χώρα μετά την άλλη στην Ευρώπη κλείνει τα σύνορα της με την Ελλάδα να μην έχει τρόπους να απαντήσει…Η πλειονότητα των Ολλανδών επιθυμεί την διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την παραμονή ή όχι στην Ευρωπαϊκή Ένωση παίρνοντας ουσιαστικά το παράδειγμα της Μεγάλης Βρετανίας.

ΟΙ 4 ΣΤΟΥΣ 10 EΛΛΗΝΕΣ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ «HOTSPOT»

 

Με βάση τα αποτελέσματα έρευνας κοινής γνώμης του μη-κερδοσκοπικού ερευνητικού οργανισμού διαΝΕΟσις, που υλοποιήθηκε στα μέσα Ιανουαρίου του 2016 η εταιρεία δημοσκοπήσεων Public Issue με τηλεφωνικές συνεντεύξεις σε δείγμα 1.220 ατόμων από όλη την Ελλάδα, οι 4 στους 10 Έλληνες δε γνωρίζουν τι σημαίνει η λέξη «Hotspot».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΕΘΕΣΕ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

 

Ο πρόεδρος της Σερβίας Τόμισλαβ Νίκολιτς, επικύρωσε την πρόταση της κυβέρνησης για χρήση του στρατού στην περίπτωση που παραστεί ανάγκη για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.

ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 

Μειώσεις στις υφιστάμενες συντάξεις είναι διατεθειμένη να κάνει η κυβέρνηση, προκειμένου οι θεσμοί να συγκλίνουν προς την ελληνική πρόταση για αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 1,5%.