26 Φεβρουαρίου, 2016

AΣΧΗΜΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

 

Το κουρδικό ζήτημα ανησυχεί όλο και πιο πολύ τους Τούρκους οι οποίοι τώρα φαίνεται πως εμπλέκουν και το κυπριακό σε αυτό… ΜΜΕ της Τουρκίας αναφέρουν πως τα όπλα και οι διάφοροι πολεμικοί εξοπλισμοί καταλήγουν στα χέρια των Κούρδων μαχητών μέσω της Κύπρου!

Μάλιστα οι Τούρκοι δημοσιογράφοι εξέδωσαν έναν χάρτη που δείχνει την διαδρομή των οπλικών συστημάτων από την Κύπρο στην περιοχή των Κούρδων της Συρίας και στη συνέχεια στο κουρδικό ΡΚΚ.

Αυτή η διαδρομή έχει ως αφετηρία την Κύπρο, στην συνέχεια κατευθύνεται στην απέναντι ακτή του Λιβάνου, όπου μετέπειτα προχωρεί προς τις περιοχές της Συρίας όπου κυριαρχούν οι Κούρδοι και από εκεί εισέρχεται στο τουρκικό έδαφος με κατεύθυνση της τουρκικές επαρχίες του Hakkarı και Siirt, όπου γίνονται οι μεγάλες μάχες του τουρκικού στρατού με τους Κούρδους.

Πρόκειται ξακάθαρα για απόπειρα στοχοποίησης της Κύπρου καθώς η τουρκική πλευρά είναι όλο και πιο αδιάλλακτη για το θέμα του κυπριακού, με τον πόλεμο στην Συρία να παίρνει συνεχώς μεγαλύτερες διαστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: