04 Ιανουαρίου, 2017

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ-ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Μετά τις απανωτές γκάφες των τουρκικών αρχών ο Τσαβούσογλου ανακοίνωσε ότι ταυτοποιήθηκε ο δράστης - Ποιος είναι ο ρόλος του «Γιουσούφ Χότζα» με τον οποίο ο τζιχαντιστής επικοινώνησε μετά την επίθεση - Άλλες τρεις οικογένειες συνελήφθησαν στη Σμύρνη.

ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΝΕΑ ΕΝΤΑΣΗ

 

Με τα βλέμματα της παγκόσμιας κοινότητας να είναι στραμμένα για ακόμα μια φορά στην Τουρκία εξαιτίας του μακελειού στο κλαμπ Reina της Κωνσταντινούπολης, οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις και το τουρκικό κράτος συνεχίζουν την πάγια προκλητική πολιτική τους αναφορικά με τα Ίμια.

ΛΕΧΘΕΝΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΥΠΡΟΥ κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ

 

''Περιμένω ένα ναυάγιο''Στη Δοξολογία για το νέο έτος, η οποία τελέστηκε το πρωί (01/01) στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη στη Λευκωσία, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου,.

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟ Q.E. ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!

 

Μπλόκο στο «φτηνό χρήμα» της ΕΚΤ για την Ελλάδα, θέλουν να βάλουν οι Γερμανοί! Με την είσοδο της Ελλάδας, στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης (Q.E.) η κυβέρνηση έχει στόχο να αντλήσει την αναγκαία ρευστότητα, για την ενίσχυση της ελληνικής αγοράς και την τόνωση της αναπτυξιακής πορείας που είναι και το βασικό σενάριο για το 2017.

Ο ΑΣΑΝΖ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ EMAIL ΤΗΣ ΚΛΙΝΤΟΝ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ

 

Αμοιβή για οποιαδήποτε πληροφορία επιτρέψει τη σύλληψη ή καταδείξει οποιονδήποτε υπάλληλο της κυβέρνησης Ομπάμα ο οποίος κατέστρεψε σημαντικούς φακέλους προσφέρει ο ιστότοπος WikiLeaks με ανάρτησή του στο Twitter.

Η “ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΔΕΙΠΝΟΥ” ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ

 

Οι δηλώσεις του κατοχικού ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί δεν μας εξέπληξαν. Πιστεύω ότι ούτε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ούτε και οι συνεργάτες του έπεσαν από τα … σύννεφα. Ιδιαίτερα ο κ. Νίκος Αναστασιάδης γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι συμφώνησε σε εκείνο το μοιραίο δείπνο, που ο κ. Άιντα και οι συνεργάτες του σε συνεργασία βεβαίως με τους Τούρκους επέλεξαν να πραγματοποιηθεί αργά το βράδυ, όταν οι αντιστάσεις όλων των ανθρώπων είναι μειωμένες.

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΡΩΣΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ;

 

Μερικές φορές, τα αποδεικτικά στοιχεία φαίνονται αδύνατα, διότι δεν υπάρχει «το όπλο του εγκλήματος»  -δεν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις, άμεσες, συνωμοσίας, κακοήθειας ή κακής πρόθεσης-  αλλά τη στιγμή που θα συγκεντρωθούν μαζί όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, σχηματίζεται μια συνεκτική και συντριπτική εικόνα. 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα:Σεισμός 3,5 βαθμών σημειώθηκε στις 9:26 το πρωί της Τετάρτης στη Ζάκρο Σητείας και έγινε αισθητή στην ευρύτερη περιοχή. Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 13 χιλιόμετρα ανατολικά της Ζάκρου και το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 10 χιλιόμετρα.

ΟΙ ΗΠΑ ΣΕ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ

 

Μεγαλύτερο πλήγμα υπέστησαν οι ΗΠΑ, παρά η Ρωσία, μετά τις κυρώσεις που επέβαλλε η κυβέρνηση Ομπάμα, με την κατηγορία της ρωσικής κυρβερνοεπίθεσης στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ. 

ΤΟ ΝΕΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Κατά της ένταξης της Τουρκίας στην Ευρώπη, τάσσεται ο πρώην Πρωθυπουργός και υποψήφιος για το χρίσμα της Κεντροασριστεράς, Μανουέλ Βαλς.

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ ΣΤΟ «ΡΕΙΝΑ»

 

Το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δολοφόνου 39 ατόμων την Πρωτοχρονιά στο κλάμπ «Ρέινα» συνεχίζεται σε όλη την Κωνσταντινούπολη, αλλά και την Προύσα.

ΑΡΧΗ ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΜΟΝΙΜΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

 

Στην κάλυψη χρόνιων κενών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ετοιμάζεται να προχωρήσει η κυβέρνηση, μέσω διαγωνισμού για αρκετές χιλιάδες προσλήψεις εκπαιδευτικών. Το θέμα αναμένεται να απασχολήσει την κυβέρνηση πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ -ΜΠΕ.

«ΠΡΩΤΗ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΚΑ

 

«Μέχρι το τέλος του 2017 θα εκκαθαριστεί το σύνολο των εκκρεμών αιτήσεων, ενώ, από το τέλος του 2017 και μετά, η απονομή της σύνταξης θα γίνεται εντός τριμήνου από την υποβολή της αίτησης» δήλωσε η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου.