08 Ιουνίου, 2017

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕΙ ΤΗ ΡΩΣΙΑ Η ΥΠΟΥΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Washington Post, Αμερικανοί γερουσιαστές που προσπαθούν να επιβάλουν κυρώσεις στη Ρωσία στο προσεχές νομοσχέδιο του Ιράν.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, που επικαλείται ανώτερους βοηθούς της Γερουσίας,  οι νομοθέτες της προσπαθούν να προσθέσουν μια τροποποίηση στη νομοθεσία για τις κυρώσεις του Ιράν, η οποία θα επιβάλλει νέα μέτρα κατά της Ρωσίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, νομοσχέδιο για τις κυρώσεις του Ιράν αναμένεται να υποβληθεί άμεσα, ωστόσο, η ακριβής φύση των κυρώσεων δεν είναι σαφής.

Παρ’όλα αυτά, η εφημερίδα αναφέρει μπορεί να σχετίζονται με την κρίση στην Ουκρανία, τον πόλεμο στη Συρία αλλά, και την υποτιθέμενη εμπλοκή της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές του 2016.

Οι γερουσιαστές John McCain και Benjamin Cardin, με βάση τη Washington Post, έχουν εισάγει κυρώσεις στους τομείς άμυνας, πληροφοριών και ενέργειας της Ρωσίας, ενώ, ο γερουσιαστής Lindsey Graham μαζί με άλλους.

Εισήγαγαν ένα τρίτο νομοσχέδιο που θα επέτρεπε στο Κογκρέσο να αντικαταστήσει οποιαδήποτε απόφαση του προέδρου Donald Trump για την άρση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας.

Ο McConnell μαζί με τον Δημοκράτη γερουσιαστή Chuck Schumer βρίσκονται σε συνομιλίες με τους συγγραφείς των νομοσχεδίων για την προσθήκη των μέτρων τους στο νομοσχέδιο του Ιράν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: