14 Μαρτίου, 2017

ΤΖΙΧΑΝΤ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 

Τα πράγματα στην Τουρκία φαίνεται ότι έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Αυτή την φορά, πρωταγωνιστής στο Τουρκικό παραλήρημα (πολύ συχνό τον τελευταίο καιρό) ήταν βουλευτής του κόμματος του Ερντογάν και δημοσιογράφος, ο οποίος σχεδόν αποκάλεσε «προφήτη» τον Τ. Ρ. Ερντογάν.

Ο Σεβκί Γιλμάζ, σε τηλεοπτική του εμφάνιση την Τετάρτη, υποστήριξε ότι το «ΝΑΙ» θα κερδίσει σίγουρα στο δημοψήφιασμα της 16ης Απριλίου, και ότι κάποιος «προφήτης» του το είπε.

Αλλά το παραλήρημα δεν σταμάτησε εκεί. Συνέχισε λέγοντας ότι «Όλοι οι καταπιεσμένοι άνθρωποι στη γη χρειάζονται  την Τουρκία … Η Τουρκία έχει γίνει «το σπίτι του Αλλάχ», ενώ οι Τούρκοι θα πολεμούν με τους άπιστους “Ababeel”».

Συνέχισε λέγοντας ότι με το δημοψήφισμα θα εκπληρωθεί μια Χαντίθ του Μωάμεθ (Χαντίθ είναι παράδοση, θεμέλιο του Ισλάμ) και κατέληξε ότι ο Αλλάχ έχει αποφασίσει να είναι η Τουρκία μητέρα της ανθρωπότητος, και κανένας δεν μπορεί να το σταματήσει!

Με λίγα λόγια, σύμφωνα με τον Γιλμάζ, ο Ερντογάν ήρθε για να εκπληρώσει την προφητεία και θα ηγηθεί στην «δωσμένη απ’ τον Θεό» κυριαρχία της Τουρκίας στον πλανήτη.Αν όλα αυτά σας φαίνονται τόσο τρελά για να τα είπε όντως άνθρωπος. Τα συμπεράσματα δικά σας....


 


Δεν υπάρχουν σχόλια: