22 Αυγούστου, 2016

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΕΤΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 

Κυρίαρχο το "καθεστώς" Ερντογάν σε Βαλκάνια και Γερμανία- Κίνδυνος για τη Θράκη.Πράκτορες του Ερντογάν απειλούν μουσουλμάνους. Μπορεί η κατάσταση στο εσωτερικό της Τουρκίας να έχει απομακρυνθεί από κάθε δημοκρατικό πλαίσιο, εγείροντας σοβαρά ερωτήματα.

Η ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΕ ΣΤΙΣ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

 

Στις 9 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στην Αθήνα η διάσκεψη των μεσογειακών χωρών της ΕΕ, με στόχο την ενίσχυση του μετώπου των «νοτίων». Η διάσκεψη συγκαλείται με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έχει ήδη απευθύνει προσκλήσεις στους ηγέτες των χωρών της Μεσογείου.

«ΠΛΗΡΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ» ΤΗΣ ΜΕΘΟΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ISIS ΕΠΙΘΥΜΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Στον απόηχο της επίθεσης στο Γκαζίαντεπ-«Συνεχίζουμε τη μάχη» .Στον απόηχο της φρικαλέας επίθεσης σε κουρδικό γλέντι στην νοτιοανατολική Τουρκία, για την οποία η Άγκυρα δείχνει την ISIS, η τουρκική κυβέρνηση λέει πως η μεθόριός της με τη Συρία πρέπει να «εκκαθαριστεί πλήρως από τους τζιχαντιστές».

ΦΡΙΚΗ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ

 

O μικρός Ομράν, του οποίου η φωτογραφία ταξίδεψε σε κάθε γωνιά της Γης υπενθυμίζοντας τόσο δραματικά - και σιωπηλά - στην κοινή γνώμη τον αιματηρό εμφύλιο της Συρίας, κάθεται ακίνητος, με αίματα στο πρόσωπο και πολλή σκόνη στο πρόσωπο, ανάμεσα στον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και στον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν…

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΑ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΛΗΡΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ

 

Ένα βιβλίο του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου Β´ που θα συζητηθεί. Ένα πόνημα ξεχωριστής αξίας και μεγάλης εθνικής και εκκλησιαστικής αξίας, το οποίο αποτελεί έργο των χειρών και των σκέψεων του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, ταχυδρομήθηκε από την Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος, προς όλους τους εφημερίους και βρίσκεται ανά χείρας. Τίτλος του:» Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΑ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΛΗΡΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ».

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Άνοιξε η πόρτα του Κορυδαλλού για έναν από τους πιο γνωστούς κρατούμενους των φυλακών, τον Βασίλη Στεφανάκο, έπειτα από οκτώ χρόνια κράτησης. Ο Βασίλης Στεφανάκος. 

ΣΕ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΡΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

 

Εκατοντάδες Σύροι αντάρτες ετοιμάζονται να εξαπολύσουν επίθεση για να καταλάβουν μια πόλη στα σύνορα με την Τουρκία που ελέγχεται από το Ισλαμικό Κράτος, σύμφωνα με υψηλόβαθμο Σύρο αντάρτη, μια κίνηση που, εφόσον πραγματοποιηθεί, θα ματαιώσει τις ελπίδες των Κουρδων να επεκταθούν περαιτέρω στην περιοχή.

ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΛΗΜΜΑ

 

Ανεργία, επιδείνωση του βιοτικού επιπέδου, διασώσεις ανεύθυνων τραπεζών, αύξησαν τη λαϊκή δυσαρέσκεια. Γιατί ο «τρίτος δρόμος» των Μπλερ και Σρέντερ ήταν μόνο για τις «ηλιόλουστες μέρες». Η άνοδος της ακροδεξιάς και η μόνη επιλογή των φιλοευρωπαίων.

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΧΕΔΙΟ “ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΝΕΡΟΥ”!

 

Εκεί που είναι θαμμένος ένας από τους ανθρώπους που οραματίστηκε την πολιτική ένωση της Ευρώπης ο Αλτιέρο Σπινέλι θα συναντηθούν σήμερα οι ηγέτες Γερμανίας, Γαλλίας και Ιταλίας με στόχο να στείλουν μήνυμα “επανεκκίνησης” της ΕΕ.

ΝΕΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΦΟΡΟΕΛΕΓΚΤΩΝ ΜΕΣΩ... FACEBOOK

 

Ένα φιλόδοξο σχέδιο για την πάταξη της φοροδιαφυγής με την χρήση της τεχνολογίας και άντληση στοιχείων από τράπεζες, εφορίες, υποθηκοφυλάκεια, κτηματολόγιο, αλλά και social media, ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ GOLDMAN SACHS

 

Η Goldman Sachs στις αρχές του Αυγούστου είχε συντάξει μια έκθεση με την οποία προέβλεπε ποια χώρα θα συλλέξει τα περισσότερα μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνας του Ρίο, υπολογίζοντας τα οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά κάθε χώρας. 

ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΟΞΟ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ

 

Σύμφωνα με σερβική εφημερίδα, υπάρχει στα σκαριά το σχέδιο «Πούτιν» για τα Βαλκάνια. Το σχέδιο αυτό θα περιλαμβάνει μια συμμαχία με Ελλάδα, Σερβίας, Σκόπια, Βουλγαρία και Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΜΥΘΗΤΟ ΠΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Απίστευτο εύρημα στις αποθήκες του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, όπου βρέθηκαν 40 χιλιάδες κούτες με ράβδους χρυσού, τιμαλφή ομόλογα, μετοχές, νομίσματα μεγάλης αξίας κ.ά. Στις επόμενες μέρες θα κατέβουν εκτιμητές για να αποτιμήσουν την αξία όλων των κουτιών.