22 Αυγούστου, 2016

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ GOLDMAN SACHS

 

Η Goldman Sachs στις αρχές του Αυγούστου είχε συντάξει μια έκθεση με την οποία προέβλεπε ποια χώρα θα συλλέξει τα περισσότερα μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνας του Ρίο, υπολογίζοντας τα οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά κάθε χώρας. 

Συγκεκριμένα, για την Ελλάδα ανέφερε ότι: " Το ότι ξεκίνησες κάτι δεν σημαίνει ότι θα έχεις και καλή κατάληξη», αναφέρεται σχετικά στην έκθεση.

«Η Ελλάδα, η γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων, σημειώνει φτωχότερες αθλητικές επιδόσεις σχετικά με αυτές που θα μπορούσε να επιτύχει αναλογικά με τους οικονομικούς της δείκτες" και προέβλεψε ότι η ελληνική αποστολή δεν θα καταφέρει να κερδίσει κανένα μετάλλιο. 

Η Ελλάδα μας, όμως, και ειδικά οι σπουδαίοι αθλητές μας, κατάφεραν και συνέτριψαν τις προβλέψεις και η χώρα μας χαίρεται όχι ένα, ούτε δύο αλλά έξι Ολυμπιακά μετάλλια. 

Η Άννα Κορακάκη, Ο  Λευτέρης Πετρούνιας, ο Σπύρος Γιαννιώτης, το δίδυμο των Μάντη – Καγιαλή και η Κατερίνα Στεφανίδη διέλυσαν τα στατιστικά και απέδειξαν ότι ακόμα και μια χώρα που έχει καταρρακωθεί από την οικονομική κρίση.

Έχει ακόμα δύναμη μέσα της τα παιδιά της δεν το βάζουν κάτω, αν αναλογιστεί κανείς την ανεπάρκεια σε κατάλληλες υποδομές για την σωστή προπόνηση τους. 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: