30 Ιουλίου, 2016

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥ ΙΕΡΕΑ ΣΤΗΝ ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ


Την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016, στις 9 το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του PLP (Peloponnese/Πελοπόννησος) του περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού της Πάτρας και του νομού Αχαΐας, συνομίλησε με τον δημοσιογράφο κ. Δημήτρη Αβραμίδη ο κ. Π. Ανδριόπουλος για το φαινόμενο του θρησκευτικού φανατισμού, με αφορμή την φρικιαστική δολοφονία του μάρτυρα ιερέα Jacques Hamel, κοντά στην πόλη Ρουέν στη Νορμανδία. 

ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΟΙ ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ EΛΛΗΝΕΣ

 

Ο φανατισμός των Ισλαμιστών στην Τουρκία δεν επιτρέπει διαφοροποιήσεις ειδικά σε θέματα θρησκείας. Αυτό όμως που δεν επετεύχθη με «ζεϊμπέκικα και κουμπαριές» το πράττει η Ορθοδοξία αφού είναι έκδηλο σε πολλούς Τούρκους το Ορθόδοξο υπόβαθρο.

Ο ΟΗΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ «ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ» ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ

 

Να αναλάβει αυτός τη διαχείριση των «ανθρωπιστικών διαδρόμων» που άνοιξε το καθεστώς Άσαντ ανάμεσα σε τομείς που ελέγχουν οι κυβερνητικές δυνάμεις και τομείς που ελέγχονται από τους αντάρτες στο Χαλέπι, πρότεινε ο ΟΗΕ.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Οι δραματικές εξελίξεις στην Τουρκία, βρίσκονται στο μικροσκόπιο των Κυβερνήσεων των κρατών της Δύσης. Εκτιμάται,  ότι μόλις  ξεκίνησε η επικίνδυνη πορεία εξόδου της Τουρκίας από το Δημοκρατικό πλαίσιο, όπως αυτό προσδιορίζεται από τις αρχές και τις αξίες του Δυτικού πολιτισμού,  που όμως, θα προκαλέσει σεισμικές γεωπολιτικές αναταράξεις στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή.

ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

Ο καταυλισμός στο Ελληνικό, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα, απλώνεται σε ένα συγκρότημα παλαιών κτιρίων αεροδρομίου και εγκαταλελειμμένα γήπεδα κατασκευασμένα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Η ΑΛ ΝΟΥΣΡΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ

 

Ο αρχηγός της οργάνωσης Αλ Νούσρα στη Συρία, Αμπού Μοχάμεντ Αλ Γκολάνι, ανακοίνωσε ότι η οργάνωση του διέρρηξε τις σχέσεις με την Αλ Κάιντα κι άλλαξε το όνομά της.

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΙΑΠΩΝΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

 

Οι κινεζικές αρχές διεξάγουν έρευνα σε βάρος ενός Ιάπωνα με την υποψία ότι έθεσε σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια της χώρας, επιβεβαίωσε σήμερα το υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας, απαντώντας μέσω φαξ σε σχετικό ερώτημα που του έθεσε το πρακτορείο Reuters.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα:Αναφορές για τους οργανωτές των διαδοχικών αιματηρών επιθέσεων στην Κύπρο - κυρίως στην περιοχή της Αγίας Νάπας - με συνολικά 11 νεκρούς και στις οποίες υπάρχει «εμπλοκή» Ελλήνων φέρεται να έχουν δοθεί τις τελευταίες ημέρες στις αρχές της μεγαλονήσου.

ΕΠΙΑΣΑΝ ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΕΝΟ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ!

 

Σύμφωνα με πληροφορίες σχεδίαζαν τρομοκρατική επίθεση - Η υπερταχεία εκτελούσε το δρομολόγιο Νίκαια-Παρίσι. Δύο άτομα τα οποία θεωρούνταν ύποπτα για διασυνδέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις συνελήφθησαν το απόγευμα της Παρασκευής από πάνοπλους αστυνομικούς, μέσα σε τρένο στην Τουλόν της Γαλλίας.

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΥΠ.ΕΞ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ

 

Δήλωση-προειδοποίηση προς τη Μόσχα έκανε ο Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών Τζων Κέρι. Είπε πως αν η ανθρωπιστική επιχείρηση των Ρώσων στο Χαλέπι είναι τέχνασμα τότε «Ελλοχεύει ο κίνδυνος να προκαλέσει την ολοκληρωτική κατάρρευση της συνεργασίας».

ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ

 

Ο εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των ‘αριστερών’ και των ‘αριστερότερων’ μαίνεται άγριος. Με αφορμή την πρόσφατη επίθεση στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο από αριστερούς και την επέμβαση της Αστυνομίας, έχουν βγει τα μαχαίρια.

ΤΟ 'ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΑΡΙ' ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ

 

Η αμερικανοτουρκική κρίση θα έχει μεγάλα και απρόβλεπτα επακόλουθα στην περιοχή μας. Σύμφωνα με πληροφορίες η Άγκυρα ξεκίνησε πάλι την προσπάθεια δημιουργίας ρωσοτουρκικού  αγωγού ενέργειας τον South Stram, ή Türk Akımı όπως τον ονομάζουν οι Τούρκοι.

ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙΡΩΣΙΚΟ ΜΕΝΟΣ

 

Οι πιο ισχυρές, και από οικονομικής και από πολιτικής απόψεως οικογένειες, που υπήρχαν στην Ελλάδα και πριν και κατά και μετά την Επανάσταση, ήταν αυτές των Αρβανιτών Κουντουριωτών και Μιαούληδων της Ύδρας.