30 Ιουλίου, 2016

ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ

 

Ο εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των ‘αριστερών’ και των ‘αριστερότερων’ μαίνεται άγριος. Με αφορμή την πρόσφατη επίθεση στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο από αριστερούς και την επέμβαση της Αστυνομίας, έχουν βγει τα μαχαίρια.

Ο "πασοκογενής" υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας δήλωσε, κόντρα στο κόμμα, "φυσικά και καλύπτω αυτήν την ενέργεια", εννοώντας την αστυνομική επιχείρηση, λέγοντας επίσης με νόημα ότι "δεν κάνει ο καθένας ό,τι θέλει".

Από την εσωκομματική αντιπαράθεση που ξέσπασε η κίνηση των "53+", δε μπορούσε να λείπει, η οποία με κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της τάχθηκε κατά της αστυνομικής επέμβασης λέγοντας "Εμείς, από την πλευρά μας, έχουμε διαλέξει.

Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να νικήσουν η αλληλεγγύη, η ανεκτικότητα και η δημοκρατία. Όσοι δικαιολογούν το χθεσινό χτύπημα σε “αλληλέγγυους” και χώρους φιλοξενίας προσφύγων θα μας βρουν απέναντί τους.

Είναι αυτονόητο δε ότι οι διώξεις των “αλληλέγγυων” θα πρέπει να σταματήσουν άμεσα". Φαίνεται πως στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν μπερδευτεί. Κάποιοι νομίζουν ότι είναι στην αντιπολίτευση. Βέβαια μην ξεχνάμε πως όλα τα κάνουν με ‘μαύρη καρδιά’….

Δεν υπάρχουν σχόλια: