05 Απριλίου, 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ

 

Συνήλθε σήμερα Τρίτη, 5 Απριλίου 2016, στην πρώτη  Συνεδρία Της για τον μήνα Απρίλιο, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΑ 70 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕ Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΔΥΟΜΙΣΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ;

 

Προ ημερών ο Μητροπολίτης Γαλλίας κατ΄ εντολή του Φαναρίου έδωσε συνέντευξη στον Εθνικό Κήρυκα της Αμερικής σχετικά για την Μεγάλη Σύνοδο, διαβάστε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

ΔΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

3 προκλήσεις σε μια βδομάδα από την Αλβανία.Συνεχής επανάληψη των ίδιων απαιτήσεων από την αλβανική πολιτεία, απευθυνόμενη τόσο προς εμάς όσο και προς τα διεθνή φόρα.

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ;

 

Ίσως, η χρεοκοπία της Ελλάδας να είναι η λύση στο πρόβλημα. Η ελληνική κρίση συνεχίζει να απασχολεί τα διεθνή Μέσα, αυτή τη φορά με αφορμή τη διαρροή συνομιλιών Τόμσεν-Βελκουλέσκου στο Wikileaks, με τις λέξεις «χρεοκοπία» και «Grexit» να επανέρχονται και πάλι στους τίτλους.

ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Με σαθρά, έωλα επιχειρήματα ο πρώην κεντρικός τραπεζίτης προσπαθεί να ρίξει λάσπη στον ανεμιστήρα. Να ενοχοποιήσει σκοπίμως τους πολλούς ώστε να κρυφτούν οι λίγοι και πραγματικοί ένοχοι.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα:Την πεποίθηση ότι η Ελλάδα θα βγει δυνατότερη από την οικονομική κρίση εξέφρασε ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα κατά τη διάρκεια δεξίωσης για τον εορτασμό της ελληνικής εθνική επετείου της 25ης Μαρτίου που παρατέθηκε στο Λευκό Οίκο.

Η ΡΩΣΙΑ "ΒΑΖΕΙ ΠΛΑΤΗ" ΣΤΟΝ ΑΣΑΝΤ!

 

Ένας από τους βασικότερους πυλώνες που θέτουν οι ΗΠΑ στη διαπραγμάτευση για το συριακό, είναι ο διωγμός του Μπασάρ αλ-Άσαντ από την ηγεσία της χώρας. Η Ρωσία όμως είναι αμετακίνητη και δηλώνει πως θα στηρίξει τον Άσαντ μέχρι τέλους. Επιπλέον, οι ΗΠΑ σχολιάζουν αρνητικά την απόφαση αυτή του Κρεμλίνου και τονίζουν πως η επιλογή αυτή ταράζει συθέμελα τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών. 

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΥΦΕΣΗ

 

Ο Ντόναλντ Τραμπ υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων προέβλεψε ότι η αμερικανική οικονομία οδηγείται σε τροχιά “μεγάλης ύφεσης,” προκαλώντας σκεπτικισμό σε οικονομολόγους οι οποίοι αμφισβητούν τους υπολογισμούς του.

Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ "ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ" ΗΤΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ

 

Ανησυχίες έχουν προκαλέσει τα δημοσιεύματα των ελληνικών ΜΜΕ, που υποστηρίζουν ότι οι πολλαπλές εξεγέρσεις μεταναστών δεν ήταν τυχαίες...

Η ΕΥΠ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ

 

Την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ), και προσωπικά τον επικεφαλής της υπηρεσίας Γιάννη Ρουμπάτη, "βλέπει" η γερμανική εφημερίδα Tagesspiegel ως τον ιθύνοντα νου της υποκλοπής της συνομιλίας μεταξύ Τόμσεν και Βελκουλέσκου. "Ο Γιάννης Ρουμπάτης ανήκει πιθανόν σε αυτούς που τρίβουν τα χέρια τους.