24 Φεβρουαρίου, 2016

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΚΗΔΕΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ;

 

Υποχρεωμένοι δια νόμου είναι πλέον όλοι οι κληρικοί της χώρας να τελούν θρησκευτική κηδεία σε όσους επιθυμούν να αποτεφρωθούν.Το εάν είναι Υποχρεωμένοι οι Κληρικοί ή όχι θα το πούμε αφού δούμε την απόφαση της Δ.Ι.Σ. ή της Ιεραρχίας.Στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως Νο 21 της 21ης Φεβρουαρίου 2016, δημοσιεύθηκε ο νόμος 4368/2016 που ψήφισε το Σάββατο η Βουλή, στο 15ο άρθρο του οποίου αναφέρονται τα εξής:

NA Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΩΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ

 

Η Ρωσία κατέθεσε στα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ έκθεση πληροφοριών σχετικά με τις δραστηριότητες της Τουρκίας σε όφελος των τζιχαντιστών που δραστηριοποιούνται στη Συρία [1]. Το έγγραφο αυτό περιέχει μια δεκάδα γεγονότα τα οποία, το καθένα χωριστά, παραβιάζουν ένα ή περισσότερα ψηφίσματα του Συμβουλίου. 

«ΛΕΣΒΟΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ»

 

Επιτόπια έρευνα στη Λέσβο έκαναν δύο ρεπόρτερ της γερμανικής εφημερίδας «Bild», η οποία έχει τίτλο στο επίμαχο ρεπορτάζ της, «Λέσβος, το νησί των νεκρών προσφύγων».Οι δημοσιογράφοι της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία εφημερίδας της Γερμανίας αναφέρονται στην θλιβερή αλήθεια.

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ

 

Ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία σε απιστία σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε κατά του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη, μετά από παραγγελία του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος Π. Αθανασίου. Μαζί του διώκονται για απιστία οι υπάλληλοι της τράπεζας ALPHA BANK που του χορήγησαν προσωπικά δάνεια.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα:Δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Πρoκόπη Παυλόπουλο, θα γίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις 12:15 στο Προεδρικό Μέγαρο. Τη συνάντηση ζήτησε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ και στο επίκεντρο θα βρεθεί το προσφυγικό.

80.000 ΚΥΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 2015

 

Ο διοικητής του ΙΚΑ, Διονύσης Καλαματιανός, έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για τις κύριες συντάξεις που εκκρεμούν μέσα στο 2015, αλλά και για τις κατασχέσεις λόγω οφειλών.

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ!

 

Ανένδοτη είναι η Τουρκία για εξαίρεση από τις περιπολίες του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, της Λήμνου και των Δωδεκανήσων επιδιώκοντας με αυτόν τον τρόπο, να τεθεί υπό αμφισβήτηση η Εθνική κυριαρχία της Ελλάδας στην εν λόγω περιοχή. 

ΕΞΑΛΛΕΣ ΟΙ ΗΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

 

Το ΝΑΤΟ τα βάζει με τους Τούρκους που τορπιλίζουν την επιχείρηση της SNMG-2 στο Αιγαίο. Πρόκειται για μια ενσυνείδητη κίνηση από πλευράς των Τούρκων καθώς φέρουν πολλές αντιρρήσεις για την σκοπιμότητα της νατοϊκής επέμβασης στο Αιγαίο και φαίνεται πως είναι αρνητικοί επαναπροώθηση των μεταναστών στα παράλια της. Έτσι η Άγκυρα μπλόκαρε την επιχείρηση του ΝΑΤΟ αφού διαφωνεί με το σκεπτικό της.

ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΝΑ ΜΗ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ

 

Τις Κυριακές δεν πάμε πια βόλτα για καφέ. Ο καφές είναι κατεξοχήν κοινωνική δραστηριότητα και δεν γίνεται χωρίς τους φίλους μας. Προτιμούμε λοιπόν να κάτσουμε σπίτι για να συνομιλήσουμε στο skype με τους φίλους μας που δουλεύουν στο εξωτερικό. Κάποιοι πήγαν για σπουδές και έμειναν, κάποιοι αναζητώντας εργασία βρέθηκαν εκτός Ελλάδας.