14 Σεπτεμβρίου, 2016

ΣΥΖΥΓΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ... ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ

 

Συγκλονιστική δημοσίευση έκανε ο διευθυντής της εφημερίδας «Ζαγάλισα» κ. Ιμάμ Αχμέτ: «Τελικά, ποιας χώρας τα συμφέροντα εξυπηρετεί; – Ο Ζεϊμπέκ έχει «καπελώσει» τα πάντα στην Θράκη και κάνει αυτό που θέλει. Ουσιαστικά εκφράζει την άποψη του τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής και όχι του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο λόγος για το βουλευτή Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, βουλυτή Ξάνθης με το κόμμα του Σύριζα. Ο εν λόγω βουλευτής φέρεται να εμπλεκέται στην πρόσφατη υπόθεση με το φέρετρο του Έλληνα στρατιώτη. 

Μάλιστα η Θράκη συγκλονίζεται από μεγάλες αποκαλύψεις που γίνονται τον τελευταίο καιρό. Οι πληροφορίες θέλουν το βουλευτή να είναι σύζυγος υπαλλήλου του τουρκικού προξενείου, που ως γνωστόν παίζει ανθελληνικό χαρακτήρα στη Θράκη.

Αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε μιλάμε για ηθικό ασυμβίβαστο, καθώς δε μπορεί το παντρεμένο ζευγάρι να έχει αντικρουόμενα συμφέροντα σε αυτό το επίπεδο. Καλούμε τους αρμόδιους να ερευνήσουν το θέμα. 

Αν δεν ισχύουν οι πληροφορίες να τις διαψεύσουν, αν όμως ισχύουν οφείλει το ελληνικό κοινοβούλιο να λάβει τα μέτρα του, καθώς με τα εθνικά ζητήματα δεν υπάρχει κομματικό συμφέρον αλλά μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: