14 Σεπτεμβρίου, 2016

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

 

Θα συναντηθεί ο Δημήτρης Μάρδας, υφυπουργός εξωτερικών, με υψηλόβαθμα στελέχη της Κινέζικης  Alibaba, κολοσσού του ηλεκτρονικού εμπορίου παγκοσμίως, με σκοπό τη συνεργασία με τη χώρα.

Απόρροια της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην Κίνα, η συνάντηση αυτή στοχεύει στην ενημέρωση των επενδυτικών πλάνων της εταιρείας στην Ελλάδα, στην προώθηση ελληνικών προϊόντων εξαγωγής στην Κίνα καθώς και την αύξηση των κινέζων τουριστών.

Η συνάντηση θα λάβει χώρα στο Υπουργείο Εξωτερικών με προσκεκλημένους τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Ευάγγελο Αποστόλου, την αναπληρώτρια υπουργό Τουρισμού, Ελένη Κουντουρά, τον οικονομικό σύμβουλο του Πρωθυπουργού, Δημήτρη Λιάκο και τον διευθύνων σύμβουλο του Enterprise Greece, Βελισάριο Δότση.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει μια παρουσίαση εκ μέρους της Alibaba όσον αφορά τα επενδυτικά της σχέδια στις διοικήσεις των επαγγελματικών φορέων, επιμελητηρίων και συνδέσμων της χώρας, με περισσότερες από 600 επιχειρήσεις  να έχουν δηλώσει συμμετοχή στην ενημέρωση που θα γίνει σήμερα.



 


Δεν υπάρχουν σχόλια: