03 Αυγούστου, 2016

ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;

 

O Κώστας Καραμανλής παρουσιάζεται από κάποιους ‘κύκλους’ (τους γνωστούς) ως ο εθνοσωτήρας της χώρας, που θα έρθει από το πουθενά και θα μας σώσει.  Ωστόσο αν κάτσει κάποιος να σκεφτεί ψύχραιμα και χωρίς τη δύναμη της τηλεόρασης θα συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα. 

Πρώτον ότι στη συνείδηση του κόσμου ο Καραμανλής είναι συν-υπεύθυνος για τη χρεοκοπία της χώρας. Στα δύσκολα, λένε, έφυγε και παρέδωσε ουσιαστικά την εξουσία στο Γιώργο Παπανδρέου που τα έκανε ρόιδο.

Δεύτερον ‘επέβαλε’, λένε πολλοί, τον Προκόπη Παυλόπουλο στην Προεδρία της Δημοκρατίας, ένα πρόσωπο που δεν είναι ιδιαίτερα αποδεκτό από το σύνολο του κόσμου. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι άλλο ο θώκος της Προεδρίας και άλλο το πρόσωπο.

Τρίτον τα μνημόνια που πνίγουν τον ελληνικό λαό. Είναι σαφές πως δεν ψήφισε μνημόνια ωστόσο από το 2009, δεν έχει κάνει ούτε μία ομιλία στη Βουλή, δεν έχει κάνει ούτε μία πρόταση, δεν έχει συνδράμει τον τόπο καθόλου.

Προφανώς και ο ίδιος με τη στάση του, δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν επιθυμεί να επιστρέψει από την πολιτική αποστρατεία. Θεωρεί πως ό,τι μπορούσε να προσφέρει το προσέφερε. Ας πάψουν λοιπόν να μιλούν για τον κό Καραμανλή. Αν επιθυμεί θα τα κάνει ο ίδιος.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: