15 Ιουλίου, 2016

ΕΝΤΟΝΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Για έντονο θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο με τη Τουρκία ετοιμάζονται  τα ελληνικά υπουργεία Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας. Μετά από την γνωστοποίηση του σχεδίου «Βαριοπούλα Νο2» με στόχο το πραξικόπημα και την ανατροπή του Ταγίπ Ερντογάν, του Ταούρκου Προέδρου, νέο περιστατικό αναβλύζει στην επιφάνεια προκαλώντας φόβο.

Έπειτα από προσφυγή του Κόμματος Σωτηρίας του Λαού, βάσει της οποίας αποδίδονται κατηγορίες σε κυβερνητικούς παράγοντες της χώρας, και επειδή “έκαναν τα στραβά μάτια για να καταλάβει η Ελλάδα 16 νησιά στο Αιγαίο που ανήκαν στην τουρκική κυριαρχία”. Το Συνταγματικό Δικαστήριο της Τουρκίας αποφάσισε να προχωρήσει στην εκδίκαση της υπόθεσης.

Εάν οι ένοχοι όντως παραβίασαν και κατέλειψαν τα κυριαρχικά δικαιώματα τους, βάσει του άρθρου 302 του ΠΚ θα δικαστούν για εσχάτη προδοσία. Αυτό σημαίνει ότι στελέχη της κυβέρνησης όπως, Νταβούτογλου, Γκιούλ και Ερντογάν, κατηγορούνται για εσχάτη προδοσία! Όπως φαίνεται, έρχεται μπόρα πολλών "μποφόρ" και η Ελλάδα προσπαθεί να ετοιμαστεί για κάθε έκβαση της υπόθεσης! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: