25 Απριλίου, 2016

Η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

 

Ο ορθολογισμός που έχει κυριέψει τον σύγχρονο δυτικό άνθρωπο είναι τεράστιος, και αυτός συνδυάζεται με το ιδανικό της ελευθερίας, σύμφωνα με το οποίο το δυτικό υποκείμενο διακηρύσσει ότι εγκαθίδρυσε πρώτος.

Η γνώμη του δυτικού ατόμου είναι να υπονομεύει τους ανθρώπους από διαφορετικούς πολιτισμούς, μιας που τους θεωρεί κατώτερους του, και αυτοί δεν είναι άλλο παρά δούλοι των ανορθόδοξων προλήψεων και δεισιδαιμονιών. Βέβαια τα παραπάνω τα έλεγε ένας Εβραίος  σιωνιστής το 1993 καθώς υπογράμμιζε τις ζώνες του πλανήτη και εξυμνούσε την Δύση.

Οι δυτικοί αρνούμενοι κάθε είδους Θεό και θρησκεία καθώς έχουν θεμελιώσει τον «ορθολογισμό» στην ίδια τους την άρνηση, και σε βάρος της άποψης του Ντοστογιέφσκι «Χωρίς Θεό όλα επιτρέπονται», έχουν φτάσει στο σημείο να διαπράττουν τα μεγαλύτερα εγκλήματα του κόσμου.

Ακόμα είναι οι ίδιοι που έχουν θέσει σε λειτουργία το σχέδιο και τις προκλήσεις ενάντια στη Ρωσία, ως μοναδικό σκοπό να την εξασθενήσουν ή να την αναγκάσουν να επιτεθεί, ώστε να την πιστολιάσουν στο βωμό της ελευθερίας, της ειρήνης και της τάξης.

Η στάση της Δύσης ήταν να ξεσηκώσει την Τουρκία για να δημιουργηθεί ένα εχθρικό κλίμα προς τη Ρωσία. Βέβαια οι δυτικοί δεν πέτυχαν τον αμέσως επόμενο στόχο τους που ήταν η εγκατάσταση βαλλιστικών πυραύλων σε ευρωπαϊκό έδαφός, την πρόκληση στη Οσσετία και την ένταση στην Ουκρανία.

Αναφορά αποτελεί το περιστατικό της κατάρριψης του Ρωσικού αεροπλάνου που η εντολή είχε έρθει από την Δύση, για να είναι η αεροπορία της Τουρκίας. Τότε η Ρωσία αγρίεψε και οι δυτικοί «ορθολογιστές» πήραν το μέρος της Τουρκίας.

Το μόνο συμπέρασμα που βγαίνει από τις κινήσεις των «ορθολογιστών» δυτικών είναι να προβάλλουν την θέληση τους να εξαφανίσουν αυτούς που ορθώνουν το ανάστημα τους, και να μην δέχονται την αναγνώριση της πλανητικής δύναμης.

Όλες οι πράξεις των φερόμενων ως «ορθολογιστών» μόνο καλές δεν είναι καθώς τα προβλήματα ανακύπτουν σε κάθε επίπεδο… Θεωρούνται άνθρωποι παράλογοι και κακεντρεχείς! Μιας που δεν έχουν Θεό, έτσι όλα επιτρέπονται!
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: