20 Απριλίου, 2016

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ!

 

Προειδοποιεί την Διεθνή Κοινότητα και συγκεκριμένα την Αμερική, το Ίδρυμα Χένρι Μάρσαλ, σχετικά με τις ενέργειες της Τουρκίας. Το Ίδρυμα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς όπως υποστηρίζει, η Τουρκία σκοπεύει να επεκταθεί και πάντα θα προσπαθεί.

Συγκεκριμένα, το ίδρυμα Χένρι Μάρσαλ, επικαλείται άρθρο του Δρ. Εμρε Ερντογάν με τίτλο «Τουρκία: Η Δύναμη του Διαίρει», στο οποίο αναφέρεται ότι οι τούρκοι πολίτες επιθυμούν την σύγκρουση με τα άλλα κράτη και κυρίως τους Κούρδους.

Μάλιστα σύμφωνα με την έρευνα του Δρ, Εμρέ, η πλειοψηφία των Τούρκων υποστηρίζει τον Πρόεδρο της χώρας και την εξωτερική πολιτική του. Σε ένα άλλο μέτωπο που αφορά την Τουρκία τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν εξαιτίας ρίψης ρουκετών, στην πόλη Κιλί της Τουρκίας.

Βρίσκεται στα σύνορα με τη Συρία και σε κοντινή περιοχή που την ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος, έτσι, το Κιλίς γίνεται καθημερινά στόχος πυρών. Μάλιστα, λίγες μέρες νωρίτερα, έχασαν τη ζωή τους έξι άμαχοι. 

"Τρεις ρουκέτες έπεσαν σε διαφορετικά σημεία του κέντρου την πόλης. Η μία σε ένα άδειο οικόπεδο, μία κοντά σε ένα σχολείο και άλλη μια κοντά σε ένα τζαμί", είπε Τούρκος αξιωματούχος για την πρόσφατη επίθεση.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: