11 Μαρτίου, 2016

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!

 

Οι Σκοπιανοί ονειρεύονται της ένταξη τους στο ΝΑΤΟ! Ο Υπουργός Άμυνας των Σκοπίων δήλωσε πως η ενέργεια τους να κλείσουν τα σύνορα με την Ελλάδα εμποδίζοντας του μετανάστες να εισέλθουν στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες θα ενισχύσει τις πιθανότητες ένταξης τους στο ΝΑΤΟ!

«Δείξαμε ότι είμαστε ένα υπεύθυνο μέλος της διεθνούς κοινότητας» ανέφερε ο ο Ζ. Γιολέφσκι. «Μια πρόσκληση για το Μαυροβούνιο είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός», τόνισε ο Γιόλεφσκι, και εξέφρασε παράλληλα την ελπίδα του να συμβεί και για την χώρα του. 

«Θα είναι επίσης σημαντική, όπως και η ενεργοποίηση της διαδικασίας (ένταξης στο ΝΑΤΟ) για τη Βοσνία και Ερζεγοβίνη. Αυτό θα βοηθήσει τη σταθερότητα και την ευημερία της νοτιοανατολικής Ευρώπης».

Ο Γιόλεφσκι πρόσθεσε πως τα σύνορα της ΠΓΔΜ με την Ελλάδα δεν είναι εντελώς κλειστά για τους μετανάστες, ενώ δήλωσε πως η χώρα του συντονίζει τις ενέργειές της με τη Σερβία, την Κροατία, τη Σλοβενία και την Αυστρία.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως η ΠΓΔΜ θα συνεχίσει να εμποδίζει, με τη βοήθεια του στρατού, τους παράτυπους μετανάστες να διασχίζουν τα σύνορά της και κάλεσε την ΕΕ, άλλες ευρωπαϊκές χώρες και την Τουρκία να βρουν μια κοινή λύση για τη σύγκρουση στη Συρία.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: