07 Σεπτεμβρίου, 2015

ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

 

Καθαρή εντολή από τον ελληνικό λαό στις επόμενες εκλογές ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας κατά την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στη ΔΕΘ, ο οποίος μάλιστα εξαπέλυσε επίθεση κατά την ΝΔ και του προέδρου του κόμματος Ευάγγελου Μεϊμαράκη, ενώ άφησε αιχμές και κατά των βουλευτών που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΡΙΤΟΔΟΥΛΑΚΗ

 

Σε χθεσινή ομιλία του στην Θεσσαλονίκη ο Υπουργός Οικονομίας κ. Νίκος Χριστοδουλάκης, απαντώντας στην ερώτηση του επιχώριου Σεβ. Μητροπολίτη κ. Ανθίμου «πού πάνε οι φόροι που εισπράττει το κράτος», φέρεται να προέβη, αντί απαντήσεως επί της ουσίας, σε μια ad hominem υπόδειξη προς τον Σεβ. Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης ότι δεν χρειάζεται να ανησυχεί, γιατί μέχρι τώρα καμία κυβέρνηση δεν τόλμησε να φορολογήσει την Εκκλησία.

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΔΕΘ

 

Κυρίες Και Κύριοι, Φίλες και Φίλοι,

Χαίρομαι που για άλλη μια φορά βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη και στο βήμα της φιλόξενης Διεθνούς Έκθεσης. Της Διεθνούς Έκθεσης που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς στήριξης και ανάδειξης των παραγωγικών δυνατοτήτων της χώρας μας. Και αυτή η προσφορά της ΔΕΘ είναι κρισιμότατη ειδικά σήμερα που στο κέντρο της δημόσιας συζήτησης βρίσκεται το ερώτημα του παραγωγικού προσανατολισμού της χώρας.

ΜΕΙΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ

 

Τήν απόλυτη υπέρβαση επιχειρεί ο Βαγγέλης Μειμαράκης με κινήσεις που θα προκαλέσουν πολιτικό σοκ στο εγχώριο βλαχομπαρόκ πολιτικό σύστημα. Ο Μειμαράκης φιλοδοξεί να μείνει στην ιστορία σαν ο Μέγας Μεταρρυθμιστής. Ετσι σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται να βάλει επικεφαλής στο Επικρατείας πρόσωπο-έκπληξη, τον Ελληνα Bill Gates.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

  

Πολλά δεν μπορεί να υποσχεθεί αυτή τη φορά ο Αλέξης Τσίπρας, γράφει ο γερμανικός Τύπος επισημαίνοντας ότι, τα λάθη της επτάμηνης διακυβέρνησής του κινδυνεύουν να πνίξουν τον απερχόμενο πρωθυπουργό. Για το λόγο αυτό ο Τσίπρας  ανεβάζει τους τόνους απέναντι στους πιστωτές της Ελλάδας.

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ!

 

Τόν περασμένο Ιούνιο, μία ανεξάρτητη Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, που συστάθηκε με πρωτοβουλία της προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, ανακοίνωσε επίσημα στη δημοσιότητα τη προκαταρκτική έκθεση σχετικά με τη νομιμότητα και τη βιωσιμότητα του εξωτερικού Χρέους της χώρας μας.

ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΔΑΦΟΣ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

  

Περίπου το 43% των Βρετανών ψηφοφόρων υποστηρίζει την έξοδο της χώρας του από την Ευρωπαϊκή Ένωση, έναντι ποσοστού 40% που θα ψήφιζε υπέρ της παραμονής της, ενώ ποσοστό 17% παραμένει αναποφάσιστο, σύμφωνα με δημοσκόπηση τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στην δημοσιότητα.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ


Ελλάδα: Τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας για την τραγωδία στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, στο Δαφνί, όπου τρεις νοσηλευόμενοι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε πτέρυγα, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος. Να αποκρούσει τις κατηγορίες ότι η Λαϊκή Ενότητα είναι κόμμα της δραχμής, επιχείρησε ο πρόεδρος του κόμματος Παναγιώτης Λαφαζάνης, σημειώνοντας ότι έχει ολοκληρωμένο σχέδιο.

OΤΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΞΕΜΕΙΝΕ ΜΕ... 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ

 

Μέρα με τη μέρα, επί επτά μήνες, τα στελέχη του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους παρακολουθούσαν τα ταμειακά διαθέσιμα και αναζητούσαν λύσεις για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις και να μην κηρύξει η χώρα στάση πληρωμών. Την αγωνιώδη αυτή προσπάθεια περιγράφουν στο “Βήμα” η γενική διευθύντρια Δημοσιονομικής Πολιτικής και Προϋπολογισμού Σταυρούλα Μηλιάκου, και ο διευθυντής Προϋπολογισμού Χρήστος Γιαννακόπουλος.

Η ΜΟΣΧΑ ΖΗΤΗΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

 

H Ελλάδα θα επιτρέψει την διέλευση ρωσικών μαχητικών και μεταγωγικών αεροσκαφών με προορισμό την Συρία από τον εναέριο χώρο της αρνούμενη  το αίτημα των ΗΠΑ να μην δώσουν άδεια διέλευσης από τον ελληνικό FIR στα ρωσικά αεροσκάφη που έχουν σχηματίσει μια τεράστια αερογέφυρα προς την Συρία ή να τα αναχαιτίσουν αν προσπαθήσουν να περάσουν!

ΙSIL: "HΔΗ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ 4.000 ΜΑΧΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ"

 

Περισσότεροι από 4.000 μαχητές του ISIL έχουν ήδη μεταφερθεί λαθραία στις χώρες της Ευρώπης χρησιμοποιώντας κρυβόμενοι ανάμεσα σε δυστυχισμένους πρόσφυγες. Την αποκάλυψη έκανε με αρκετό θράσος στέλεχος της ISIL o oποίος μάλιστα χαρακτήρισε την "επιχείρηση διείσδυσης" απόλυτα επιτυχημένη. "Απλά περιμένετε" είπε χαμογελώντας.

Η ΓΚΑΖΠΡΟΜ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Η ελληνική εταιρεία φυσικού αερίου ΔΕΠΑ και η ρωσική εταιρεία ενέργειας «Γκαζπρόμ» υπέγραψαν την Τετάρτη συμφωνία για τη μείωση των τιμών του φυσικού αερίου κατά 15% - η συμφωνία θα εφαρμόζεται στις προμήθειες από την 1η Ιουλίου του περασμένου έτους, ανέφερε το ελληνικό Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.