12 Δεκεμβρίου, 2015

EΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ

 

Οι Ρώσοι σε κάθε ευκαιρία αναφέρουν την πυρινική τους δύναμη και δείχνουν ότι είναι έτοιμοι να την χρησιμοποιήσουν χωρίς κανένα δισταγμό. Ακόμα ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, Σεργκέι Σόιγκου είπε πως το 95% από τα πυρηνικά τους είναι έτοιμα για χρήση.

Φαίνεται πως οι Ρώσοι δεν θα μείνουν με τα χέρια σταυρωμένα σχετικά με τα όσα έκανε η Τουρκία. Με το να μιλάει συνέχεια για τα πυρηνικά της, δείχνει ότι ετοιμάζει αντίποινα για την Τουρκία. Έγκυρες πηγές λένε πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν Θέλει να ρίξει ένα τουρκικό F-16. Αυτό ζήτησε από την αεροπορία του Ασάντ.

Μεθυσμένος από την δύναμη που έχει αποκτήσει το τελευταίο διάστημα ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σκοπεύει να διογκώσει της κρίση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα του με την Ρωσία, με απρόβλεπτες συνέπειες τόσο για την Μ. Ανατολή όσο και για την υπόλοιπη υφήλιο.

Εχει σταλεί στην Κριμαία η τουρκική τρομοκρατική οργάνωση, με την επωνυμία «Γκρίζοι Λύκοι», με σκοπό την ενίσχυση των "Ουκρανών αδελφών". Eνα μήνυμα του Ισλιάμοφ, το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: «Τούρκοι πατριώτες ‘Μποζκουρτλάρ’ ήρθαν για να βοηθήσουν του Ουκρανούς αδελφούς».

Για όσους δεν γνωρίζουν οι «Γκρίζοι Λύκοι» ή αλλιώς «Μποζκουρτλάρ», αποτελούν μια άκρως εξτρεμιστική οργάνωση, που δρα εδώ και πάρα πολλά χρόνια στην Τουρκία, με πυρήνες σε πάρα πολλές χώρες, όπως: Τουρκία, Ιράν, Κιργιστάν, Καζακστάν, Ουζμπεκιστάν, Τουρκμενιστάν και λοιπές χώρες της Μ. Ανατολής. Τέλος έχουν κατηγορηθεί για μια πληθώρα εγκλημάτων, με πιο πρόσφατη την δολοφονία του Ρώσου πιλότου στη Συρία, πριν από ένα μήνα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: