09 Νοεμβρίου, 2015

ΤΟ ISIS ΧΑΚΑΡΕ 54.000 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ

 

Περίπου 54.000 λογαριασμούς Twitter, υψηλόβαθμων αξιωματούχων της CIA και του FBI, χάκαρε το ISIS σαν εκδίκηση για τον θάνατο ενός βετεράνου εξτρεμιστή, ο οποίος έχασε τη ζωή του έπειτα από επίθεση με drone.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το ISIS δημοσίευσε την περασμένη Κυριακή στο διαδίκτυο, όλο το υλικό το οποίο περιείχε κωδικούς αλλά και τηλέφωνα μερικών από των υψηλόβαθμων αξιωματούχων τόσο της CIA όσο και του FBI. Οι πληροφορίες αυτές όμως βγήκαν στο φως της δημοσιότητας σήμερα.

Η ομάδα «Cyber Caliphate», η οποία δημιουργήθηκε από τον Τζουνέιντ Χουσείν, θέλοντας να διαδώσει την προπαγάνδα του ISIS, μάζεψε όσους ακόλουθους είχε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από τους οποίους οι περισσότεροι είναι από την Σαουδική Αραβία και μερικοί από την Βρετανία, για να την βοηθήσουν, σύμφωνα με τις πληροφορίες του βρετανικού δημοσιεύματος.

Σημαντικό να σημειωθεί είναι πως η «MrsTerror», γυναίκα του Χουσείν, ο οποίος σκοτώθηκε τον περασμένο Αύγουστο, είναι μια από τους πιο επικίνδυνους υπεύθυνους στρατολόγησης για το Ισλαμικό Κράτος.
Τέλος, είναι γνωστό πως κυβερνοχαλιφάτο, εδώ και κάποιους μήνες έχει πάρει υπό τον έλεγχο του τον λογαριασμό στο Twitter του Πενταγώνου, έχει κρατήσει ένα χαμηλό προφίλ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: