10 Οκτωβρίου, 2015

ΕΠΕΙΓΟΝ ΟΧΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ

 

Με την διαδικασία του "επείγοντος" και όχι του "κατεπείγοντος" θα κατατεθεί στην Βουλή την προσεχή Δευτέρα το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, προκειμένου να γίνει ολοκληρωμένος διάλογος, δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη σε συνέντευξή της στο Ρ/Σ 105,5 στο Κόκκινο. 

Σήμερα, είπε, ολοκληρώνεται η κατάθεση, από πλευράς όλων των υπουργείων, των ρυθμίσεων που απαιτούνται και θα συμπεριληφθούν στο πολυνομοσχέδιο. Όπως εξήγησε η κυβερνητική εκπρόσωπος τα επιμέρους νομοθετήματα συλλέγονται από τη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης.

Η κ. Γεροβασίλη ανέφερε ότι το χρονικό περιθώριο για την ψήφιση του νομοσχεδίου είναι στις 15 έως 17 του μηνός και πρόσθεσε ότι στο νομοσχέδιο τα άρθρα θα είναι πολλά, ούτως ώστε να δοθεί η ευκαιρία για πιο διεξοδική συζήτηση, ωστόσο υπενθύμισε ότι η αποδοχή του νέου προγράμματος έχει ψηφιστεί και από άλλα κόμματα με κριτήριο να αποτραπούν για τη χώρα τα χειρότερα, δηλαδή, η άτακτη χρεοκοπία.

"Εν πάση περιπτώσει, θα γίνει ένας διεξοδικός διάλογος, για να δούμε αν πραγματικά αυτό το οποίο εννοούσαν και προεκλογικά, ως συναίνεση, «ευρείες πλειοψηφίες» στη Βουλή, «συνεργασίες» κ.λπ., έχει κάποιο αντικείμενο ή αν ήταν λόγια τα οποία δεν είχαν κανένα περιεχόμενο", ανέφερε η κ. Γεροβασίλη στο ερώτημα αν η κυβέρνηση θα ήθελε να υπερψηφιστούν κάποια ή όλα τα άρθρα του νομοσχεδίου και από την αντιπολίτευση. 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: