04 Ιουνίου, 2015

«OΣΟΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΘΑ ΓΕΡΑΣΟΥΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ»

 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ζωντανό κόμμα και με διαφορετικές απόψεις και με εσωκομματική δημοκρατία, δεν είναι και δεν θα γίνει ποτέ ένα αρχηγικό κόμμα.

Είναι λογικό και αυτονόητο όσοι είναι στην πρώτη γραμμή είτε είναι στην ηγεσία είτε στην ΚΟ να ζητούν ενημέρωση, συμμετοχή, συμβολή, σε αυτή τη διαπραγμάτευση που κορυφώνεται αλλά όσοι περιμένουν ρήξη, πτώση της κυβέρνησης με ψήφο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ και τα λοιπά θα γεράσουν περιμένοντας».

Τα παραπάνω ανέφερε ο Δημήτρης Παπαδημούλης κληθείς να σχολιάσει τα εσωτερικά του κόμματος. Ο κ. Παπαδημούλης μίλησε και για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων τονίζοντας μεταξύ άλλων την αισιοδοξία του ότι ο κ. Τσίπρας θα πετύχει την καλύτερη δυνατή συμφωνία.

Όπως είπε: «Είναι μια μάχη που κάνει η κυβέρνηση με επικεφαλής τον πρωθυπουργό να πετύχουμε συμφωνία, την καλύτερη δυνατή. Αν ήταν να επιδιώξουμε απλώς μια συμφωνία ο,τι να ‘ναι θα την είχαμε κάνει από την πρώτη εβδομάδα. Φυσικά θα υπάρξει και η ενημέρωση και η αξιολόγηση και η κριτική στην ώρα της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: