29 Απριλίου, 2011

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΜΙΝΗ.

image

Athens Gay Parade 2011

Υπό την αιγίδα του Γιώργου Καμίνη

Υπό την αιγίδα του Γιώργου Καμίνη θα γίνει φέτος το Athens Gay Parade στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 4 Ιουνίου. Έτσι ο δήμαρχος Αθηνών κάνει πράξη τις προεκλογικές του δεσμεύσεις «περί σεβασμού στην διαφορετικότητα». Νωρίτερα ο υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος μίλησε για το Athens Rainbow Week, εβδομάδα αφιερωμένη στους ομοφυλόφιλους της Ελλάδας με σκοπό την ανάπτυξη του gay τουρισμού και την εισροή «pink dollars» στη χώρα.

ΔΗΛΩΣΗ

ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Κίνδυνος - θάνατος το

Athens Gay Parade 2011

image

Με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο απαντά η μουσουλμανική κοινότητα «ΑΜΑΝ», στην απόφαση του Γιώργου Καμίνη για πραγματοποίηση του περιβόητου Athens Gay Parade. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, είναι ορατός ο κίνδυνος να θρηνήσουμε θύματα εάν και εφόσον τελεστεί η παρέλαση των ομοφυλοφίλων στο κέντρο της πόλης. Σημειώνεται πως στον αραβικό κόσμο απαγορεύεται δια ροπάλου η δημόσια εκδήλωση ομοφυλοφιλικών τάσεων ενώ οι παραβάτες τιμωρούνται με θάνατο.

Με λίγα λόγια οι μουσουλμάνοι κατηγορούν το Δήμαρχο Αθηναίων για ασέβεια προς τα πιστεύω τους ενώ απειλούν πως αν επιτρέψει την παρέλαση των γκέι, πρέπει να απαντήσουν θανατώνοντας ανθρώπους που θα παρελάσουν. Η κατάσταση κρίνεται έκρυθμη και ο Γιώργος Καμίνης βρίσκεται μπροστά από αδιέξοδο. Να ακυρώσει την παρέλαση που έχει εντάξει στις προεκλογικές του δεσμεύσεις ή να θέσει σε κίνδυνο ζωές αθώων πολιτών;

Ακολουθεί απόσπασμα της ανακοίνωσης:

«Ο κύριος Καμίνης δίνει ρεσιτάλ ρατσισμού και ξενοφοβίας αφού δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι σε αυτή την πόλη δεν ζουν πλέον μόνο όμοιοι του αλλά είμαστε και εμείς, οι οικονομικοί μετανάστες και μετανάστριες του Ισλάμ. Θα έπρεπε λοιπόν να σεβαστεί τα δικά μας ήθη και έθιμα που τιμωρούν την ομοφυλοφιλία με θάνατο και η εκδήλωση της σε δημόσιο χώρο απαγορεύεται αυστηρά στις πατρίδες μας.

Η απόφαση του να μας υποχρεώσει να γίνουμε μάρτυρες αυτού του αμαρτωλού, βλάσφημου θεάματος είναι φασιστική, ισλαμοφοβική και δείχνει έλλειψη σεβασμού απέναντι στο Ισλάμ και την μουσουλμανική μειονότητα. Καλούμε τον δήμαρχο Καμίνη να σταματήσει αυτό το ρατσιστικό αίσχος. Εάν κρίνει ότι αυτό θα περιόριζε τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, υπάρχει και η άλλη λύση, Να τους αφήσει να παρελάσουν ώστε να ασκήσουν το δικαίωμα τους και μετά να αφήσει και εμάς να τους σκοτώσουμε, σύμφωνα με τα ήθη και τα έθιμα μας. Οποιαδήποτε άλλη πράξη του θα δείξει το έλλειμμα σεβασμού που έχει για τους μετανάστες.»

________________________

Κατά τα άλλα το Καλή Ανάσταση, το Χριστός Ανέστη,  και η μετάδοση των Ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδος και η Αναστάσιμη Λειτουργία από τον Δημοτικό Ραδιοσταθμό 9.84 που πληρώνουν οι Δημότες σας, σας έβλαψαν κ. Καμίνη. ΝΤΡΟΠΗ !!!

Voiotosp.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: