27 Απριλίου, 2011

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ κ.ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΜΙΝΗ 27/4/2011

image ΛΙΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ

ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΨΕΩΣ

Δήμαρχε,

Οι Θρησκευτικές εορτές πρέπει να γνωρίζεις πως απώτερο σκοπό έχουν να τονώσουν το Θρησκευτικό συναίσθημα και την Εθνική συνείδηση, (πρβλ. Αρθρ. 16 του Συντάγματος).

Η κατάργηση επομένως των Θρησκευτικών εορτών συνεπάγεται το σβήσιμο του συναισθήματος της Θρησκείας και της Πατρίδας. Δυστυχώς στην αλλοπρόσαλλη εποχή μας επιχειρήθηκε και αυτό από σένα και την άθεη ομάδα σου, επιχειρώντας με άκομψο τρόπο να καταργηθούν οι θρησκευτικές εορτές. Δυστυχώς, συνέβει και αυτό το πρωτάκουστο.

Τί άλλο θα δούμε ακόμη... Στον ημερήσιο Αθηναϊκό τύπο γράφτηκε, αλλά και από τον 9,84 Ραδιοφωνικό σταθμό του Δήμου Αθηναίων δηλώθηκε, ότι εσύ ως Δήμαρχος της μειοψηφίας του 12%, έδωσες εντολή στους υπαλλήλους του Δήμου, και απαίτησες, να μη μεταδοθούν οι Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδος, και το Πάσχα να μη λένε «Χριστός Ανέστη», αλλά μόνον «Χρόνια Πολλά », με τη δικαιολογία, «τραβηγμένη από τα μαλλιά»,για να μη σκανδαλιστούν κατά τη γνώμη σου οι Μουσουλμάνοι.

Το απαράδεκτο αυτό γεγονός προκάλεσε σύγχυση και σκανδαλισμό στο Ορθόδοξο Χριστιανικό πλήρωμα του Δήμου, γιατί η ενέργειά σου αυτή Δήμαρχε ξεφεύγει από τα καθήκοντά σου, και επεμβαίνεις σε «άλλου παπά Ευαγγέλιο» κατά τη σοφία του λαού, αλλά και προσβάλλεις βάναυσα τους Χριστιανούς ψηφοφόρους σου που σε εξέλεξαν, χωρίς βέβαια να σου παραχωρήσουν αυτό το βάρβαρο δικαίωμα, για το οποίον δύνανται να σου ζητήσουν την άμεση παραίτησή σου.

Ο Άρχοντας κατά την ενάσκηση των καθηκόντων του Δήμαρχε περιορίζεται μόνον στα προβλήματα του Δήμου με ό,τι αυτό συνεπάγεται, χωρίς να έχει κανένα δικαίωμα να επεμβαίνει στο Θρησκευτικό πιστεύω των Δημοτών του, γιατί μιά τέτοια απερίσκεπτη ενέργεια και συμπεριφορά υπερβαίνει τα καθήκοντά του και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στο Συνταγματικά κατοχυρωμένο Σύστημα Διοίκησης Πολιτείας και Ορθοδόξου Εκκλησίας.

Δυστυχώς στη πρωτάκουστη και παράτολμη αυτή ενέργειά σου κ. Καμίνη, φαίνεται ότι η ιστορία, γύρω από το Ορθόδοξο Θρησκευτικό συναίσθημα του ανθρώπου επαναλαμβάνεται από τους εχθρούς της Ορθοδόξου Πίστεως στο μόνο ζώντα αληθινό Θεό. Φαίνεται δηλαδή ότι ο Σατανάς έχει εισέλθει μέσα σου κ. Καμίνη, και τους ομοίους σου.

Με την απαράδεκτη αυτή ενέργειά σου αποκαλύπτεται, ότι ανήκεις πράγματι σε παράταξη εχθρών της Ορθοδόξου Πίστεως των Χριστιανών Ελλήνων και της ένδοξης Πατρίδας τους, και με εσένα μπροστάρη κ. Καμίνη, αποτολμούν την αλλοίωση του Ορθόδοξου φρονήματος των Ελλήνων πιστών προκειμένου, εν ευθέτω χρόνω να επιβάλλουν τις ψυχοκτόνες αιρετικές τους δοξασίες.

Τούτο δεν είναι άγνωστο στο λόγο του Ζώντος Θεού γιατί αυτό συνέβαινε, συμβαίνει, και θα συμβαίνει σε βάρος του αληθινού Θεού, και όσον αφορά το γεγονός αυτό η Γραφή είναι λίαν αποκαλυπτική, «είπαν εν τη καρδία αυτών αι συγγένειαι αυτών επί το αυτό. Δεύτε και καταπαύσωμεν πάσας τας εορτάς του Θεού από της γης» (Ψαλμ. 73-74,στοίχ. 8).

Συγχαίρομεν όμως από το βήμα αυτό τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, που δεν σε συνόδευσε στα συσσίτια των αστέγων του Δήμου Αθηναίων την ημέρα του Πάσχα, στέλνοντάς σου έτσι και το πρώτο μήνυμα.

Ύστερα από όλα αυτά τα τραγελαφικά τερατουργήματά σου κ. Καμίνη, οι Αθηναίοι οφείλουν να λάβουν εγκαίρως τα μέτρα τους πριν είναι πολύ αργά. Διότι εκτός από αφελής, είσαι και επικίνδυνος!

Voiotosp.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: