26 Μαΐου, 2010

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΠΡΩΤΟΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ;; (26/5/2010)

clip_image001

image

Από τον Ελληνικό και διεθνή τύπο πληροφορούμεθα, ότι πραγματο­ποιούνται, σε Ευρώπη και Αμερική, Επιστημονικά πειράματα που αφο­ρούν το σωματίδιο Β (Μεζόνιο) με σκοπό, από τις συγκρούσεις των πρωτονίων, να μελετήσουν οι Επιστήμονες σπάνια φαινόμενα άγνωστα μέχρι σήμερα, με απώτερο σκοπό να αποκαλυφθεί το σωματίδιο του Θε­ού, ώστε να δοθούν απαντήσεις για την δημιουργία του κόσμου.

Ο λόγος του Θεού μας βεβαιώνει ότι «ο Θεός έδωκεν ανθρώποις Επι­στήμην ... Επιστήμην συνέσεως ενέπλησεν αυτούς...», (Σοφ. Σειράχ. κεφ. 17,7 & 38,6). Με τις δύο δυνάμεις που έχει ο άνθρωπος, τις ΑΙ­ΣΘΗΣΕΙΣ και το ΛΟΓΙΚΟ, επεξεργάζεται μόνον τις παραστάσεις των αι­σθήσεών του. Αυτές οι δύο δυνάμεις είναι μόνον ικανές να γνωρίσει ο άνθρωπος τη φυσική και κοσμική πραγματικότητα, τίποτε άλλο παραπέ­ρα, γιατί δεν μπορεί να ξεπεραστεί το μέγα χάσμα που υπάρχει μεταξύ του πεπερασμένου (=θνητού) κόσμου και του Αιώνιου Δημιουργού του.

Έτσι ο Θεός φανερώνεται, αυτοαποκαλύπτεται ο Ίδιος με τις Ενέργειές Του, και φανερώνει τη βουλή Του στον άνθρωπο, αλλά και πάλι παραμέ­νει ανεξερεύνητο Μυστήριο, γιατί «άπειρον το Θείον και ακατάληπτον, και τούτο μόνον καταληπτόν η απειρία και η ακαταληψία». Τόποι αποκαλύψεως του Θεού είναι ο κόσμος, αυτή η φύση, ο άνθρωπος, αυτό το θαύμα που φέρει την εικόνα του Δημιουργού του, αυτός ο Θεοειδής άνθρωπος.

Τα πειράματα που γίνονται στην καρδιά της Ευρώπης και στην Αμερική απώτερο σκοπό έχουν την ανοησία της αποκάλυψης του σωματίδιου του Θεού, που μας θυμίζουν τον απώτερο σκοπό των πρωτομαστόρων του Πύρ­γου της Βαβέλ, που αναφέρει ο λόγος του Θεού και όπου τελικά «ανα­γκάστηκε» να παρέμβει ο Δημιουργός πριν δημιουργηθούν, ίσως, δυσά­ρεστες καταστάσεις για τους ανόητους τολμητίες.

Κάτι ανάλογο, ίσως, συμβαίνει και με τα πειράματα Ευρωπαίων και Αμερικανών Επιστημόνων που μας θυμίζουν την παροιμία του σοφού λαού, «το μυρμήγκι που θέλει να χαθεί, κάνει φτερά,...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: