11 Μαΐου, 2010

ΥΒΡΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ !!! - 11/5/2010

clip_image001clip_image001[6]

Οι τελευταίες εκλογές Επισκόπων απέδειξαν περίτρανα, ότι κάποιοι Ιεράρχες, για μιά ακόμη φορά, ενέπαιξαν σκαιότατα και εξύβρισαν, με την πολλαπλή απαράδεκτη συμπεριφορά τους και τα λεγόμενά τους το Πανάγιον και Τελεταρχικόν Αγιον Πνεύμα, διότι μετά την Συνεδρία της Ιεραρχίας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και την εκλογή του Επισκόπου Λαγκαδά κ. Τασσιά (10/5/2010) στο προαύλιο του Συνοδικού Μεγάρου φωνασκώντας έλεγαν για την εκλογή του Λαγκαδά: πως είναι νίκη η εκλογή αυτή, του περιβάλλοντος του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου, του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου και του Μητροπολίτη Σπάρτης Ευσταθίου. Και το έπραξαν τούτο ενσυνείδητα, παρότι στην τακτική Ιεραρχία του 2009 ετέθη το θέμα εκλογής των Επισκόπων και συμφώνησαν, ότι πρέπει να αλλάξει.

Πρέπει όντως να αλλάξει ο μέχρι σήμερα τρόπος εκλογής, όπως έχει εισηγηθεί ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ εις την τροποποίηση που θα γίνει στον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Ελλάδος ώστε έτσι να πάψει να εμπαίζεται και να υβρίζεται το Αγιον Πνεύμα. Καιρός είναι να προσέξουν πάρα πολύ του λοιπού κάποιοι Επίσκοποι της Χριστοδουλικής πτέρυγας που δεν αντέδρασαν εχθές στις φωνασκίες κάποιων ελαφρόμυαλων στο προαύλιο της Συνόδου στο λεπτότατο και ιερότατο αυτό σημείο της εκλογής Επισκόπων, ώστε να μη προκαλούν με τις απαράδεκτες ενίοτε επισκοπικές συμπεριφορές τους, « μή ποτε οργισθή Κύριος .... και εκκαυθή εν τάχει ο θυμός αυτού ... ».

Οι καιροί δεν είναι μενετοί. Φτάνει πιά. Καιρός είναι να προσέξουν πάρα - πάρα πολύ, πριν είναι πολύ αργά, γιατί ο πιστός λαός φτάνει στα όριά του και διακατέχεται από κοχλάζουσαν ιερή αγανάκτηση.... όπως επίσης πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι ο Αρχιεπίσκοπος δεν είναι όμηρος ουδενός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: