06 Μαρτίου, 2010

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΦΩΤΙΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΙΜΟΝΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΝΤΟΣ ΤΕΩΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΜΠΕΖΕΝΙΤΗ.

clip_image002

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ 5/3/2010

ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΔΕΣΠΟΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΓΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ

Άλλες σκέψεις επικρατούν γύρω από την ιστορία της αποκατάστασης του καθαιρεθέντος πρώην Αττικής

Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Μπεζενίτη, παρά τον θόρυβο για την ΗΘΙΚΗ του και τις κασέτες του, δείχνει καθαρά άλλες διαδρομές μεταξύ Φαναρίου και Παντελεήμονα Μπεζενίτη. Διαδρομές που αγνοούν τι έχει κατασταλάξει στην Κοινή Γνώμη, Πιστούς και Άπιστους, για την θλιβερή ιστορία του Κληρικού που ταλαιπωρεί με τα τερτίπια του και την επιμονή του την Εκκλησία, την Ορθοδοξία, προκαλώντας, αυτή η Φαναριώτικη επιμονή για την αποκατάστασή του, πολλές απορίες και ερωτηματικά και στην Ανώτατη Ηγεσία της Δικαιοσύνης.

«Αραγε, τι συμβαίνει», μας είπε ανώτατος Δικαστικός, «με αυτή την επιμονή του Οικουμενικού; Εμείς, ακούσαμε τις κασέτες και φρίξαμε... Διαβάσαμε τα όσα έκανε στις Μοναχές του Αγίου Εφραίμ και αναρωτηθήκαμε αν ο Δεσπότης αυτός πιστεύει σε Θεό ή σε Χρήμα»! Και γνωστός Μητροπολίτης: «Αναρωτιέμαι κατά πόσον ο Βαρθολομαίος διαθέτει ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ Ελληνική, όπως την απαιτούν οι καιροί».

Και συνέχισε: «Είναι ν' αναρωτιέσαι αν το Φανάρι έχει κατανοήσει τη σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα και το Αύριό της, που έχει μπλέξει μέσα στα πόδια της Κυβέρνησης, της Χώρας γενικότερα, τη συμπεριφορά ενός άθλιου Ρασοφόρου...».

Και πρόσθεσε: «Τι ζητά ο Οικουμενικός και η παρέα του; Ας το πουν ξεκάθαρα, χωρίς περιστροφές. Γιατί με αυτά τα ρασοφορικά φαναριώτικα κόλπα, το μόνο που βγαίνει στην επιφάνεια, για όσους βλέπουν παρακάτω και διαβάζουν πίσω από τις πράξεις, μάλλον πολεμάνε το ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΟ»!

Και τέλος: «Μήπως θέλουν την Ελληνική Εκκλησία στον Τούρκο Σουλτάνο; Δεν πρόκειται να καταφέρουν τίποτα! Ο Οικουμενικός, ΜΟΝΟ ΔΕΚΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ έχει οπαδούς στα σχέδια του! Και αυτοί ΔΕΝ γνωρίζουμε αν τον ακολουθήσουν μέχρι το τέλος. Γιατί, υπάρχουν και οι Πιστοί που, κάποιες φορές, αντιδρούν και ΔΥΝΑΜΙΚΑ»!

* * * * *

ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ (ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2010)

ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ

Τι ακριβώς συμβαίνει με τον πρώην Αττικής ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΜΠΕΖΕΝΙΤΗ; Ο κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ, ΝΑΙ ή ΟΧΙ, έχει ακούσει τις σεξουαλικές κασέτες του; Δεν έχει πληροφορηθεί για τις Αποφάσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος; Δεν έχει ακούσει «κάτι» για τις Αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης για τον Μπεζενίτη; Δεν πληροφορήθηκε για τις επιδρομές στο Παγκάρι του Αγίου Εφραίμ και τις αρπαχτές του;

Για την τελεσίδικη Δικαστική Απόφαση; Πρέπει! Στα σίγουρα ΝΑΙ! Άραγε, τι επιδιώκει; Θέλει και πάλι τον Μπεζενίτη Μητροπολίτη Αττικής; Δεν έχει καταλάβει ότι αυτή η ΙΣΤΟΡΙΑ τελείωσε; Ακόμη κι αν ο Μπεζενίτης έβρισκε «ΔΙΚΑΙΩΣΗ», δεν θα μπορούσε να επιστρέψει στην Μητρόπολη του, σε καμία Μητρόπολη, γιατί έχει ΧΑΣΕΙ την Καλή Μαρτυρία και, μάλιστα, την ΟΠΙΣΘΕΝ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ! Θα τον έπαιρναν με τα αυγά και τις ντομάτες και τώρα με την κρίση έχουν ακριβύνει και αυτά!

Τι ακριβώς σημαίνει η σιωπή του κ. Βαρθολομαίου στις «φωνές» και γραφές πολλών Μητροπολιτών και ειδικά των Θεσσαλονίκης ΑΝΘΙΜΟΥ, Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜ και Καλαβρύτων ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ; Διάβασε το άρθρο του κ. ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ με τον τίτλο «ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ στον ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ»; Έχει καταλάβει ότι ποτέ μέχρι σήμερα ΔΕΝ έχει ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΕΙ, με αυτό τον τρόπο και με τέτοια συνέχεια, Οικουμενικός Πατριάρχης από την Ελληνική Εκκλησία;

Έχει καταλάβει ότι με τη συμπεριφορά του ενίσχυσε (και ενισχύει) πράξεις αντιορθόδοξες του Μεσσηνίας Χρυσοστόμου; Ότι βοά ο Τόπος και υπήρξε ΜΥΝΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ εναντίον του, η οποία λέει πολλά και ποικίλα; ΝΑΙ ή ΟΧΙ; Και πάμε λέγοντας και γράφοντας! Και έχει ο... Θεός! Και θα έχει, όσο προχωρά το Φανάρι με τις ίδιες Σκέψεις και Αποφάσεις για την Ορθοδοξία, την Εκκλησία της Ελλάδος και για πολλά άλλα! Εκτός... Εκτός... Εκτός...

ΓΡΗΓ. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: