07 Μαρτίου, 2010

Ο ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ π. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΕΤΣΗΣ

image

π. Γεώργιε,

Ως μπλογκομανής και αδαής που είμαι περί τα Εκκλησιαστικά, θα ήθελα να ρωτήσω προς το παρόν δυο πράγματα εσάς τον πολυπράγμωνα και μέλος της παρεούλας του Φαναρίου, α) τι έχετε να απαντήσετε στην φωτογραφία που ακολουθεί; και β) Για το δημοσίευμα των ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ 5/3/2010 που είναι πέρα για πέρα αληθινό;

Ο ΠΑΤΡΙΟΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ, ΣΕ ΕΒΡΑΪΚΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΗΣ Ν.ΥΟΡΚΗΣ,

ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009

clip_image002

«Την 28η Οκτωβρίου 2009, ο Βαρθολομαίος πήγε και προσκύνησε τους Εβραίους, μέσα στην μεγαλύτερη Συναγωγή τής Νέας Υόρκης, την περίφημη «Park East Synagogue»!

Περιφρόνησε κ. Τσέτση τους Ιερούς Κανόνες τής Ορθοδόξου Εκκλησίας που απαγορεύουν ρητά στους Χριστιανούς να εισέρχονται στις Εβραϊκές Συναγωγές (οι μέν λαϊκοί παραβάτες πρέπει να αφορίζονται, οι δε κληρικοί να αποσχηματίζονται με συνοπτικές διαδικασίες!). Ο δήθεν λοιπόν πνευματικός ηγέτης κ. Αρχοντώνης όμως ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ με τους φονιάδες του Χριστού μέσα στην μεγαλύτερη Εβραϊκή πόλη του κόσμου, την θρυλική Νέα Υόρκη (γνωστότερη ως... Jew York).

Είναι ντροπή, του Βαρθολομαίου και των υποστηρικτών του!!! Ενώ έκανε αυτό το έγκλημα, γιατί απαγόρευσε στους δημοσιογράφους κ. Τσέτση να το γνωστοποιήσουν στον Ελληνικό Λαό; Απαγόρευσε επειδή γνώριζε πως το σκάνδαλο θα προκαλούσε αν οι Ορθόδοξοι Έλληνες μάθαιναν ότι συμπροσευχήθηκε με τους Εβραίους στις Συναγωγές τους.

β) ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΔΕΣΠΟΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΓΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ

Άλλες σκέψεις επικρατούν γύρω από την ιστορία της αποκατάστασης

του καθαιρεθέντος πρώην Αττικής

Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Μπεζενίτη, παρά τον θόρυβο για την ΗΘΙΚΗ του και τις κασέτες του, δείχνει καθαρά άλλες διαδρομές μεταξύ Φαναρίου και Παντελεήμονα Μπεζενίτη. Διαδρομές που αγνοούν τι έχει κατασταλάξει στην Κοινή Γνώμη, Πιστούς και Άπιστους, για την θλιβερή ιστορία του Κληρικού που ταλαιπωρεί με τα τερτίπια του και την επιμονή του την Εκκλησία, την Ορθοδοξία, προκαλώντας, αυτή η Φαναριώτικη επιμονή για την αποκατάστασή του, πολλές απορίες και ερωτηματικά και στην Ανώτατη Ηγεσία της Δικαιοσύνης.

«Αραγε, τι συμβαίνει», μας είπε ανώτατος Δικαστικός, «με αυτή την επιμονή του Οικουμενικού; Εμείς, ακούσαμε τις κασέτες και φρίξαμε... Διαβάσαμε τα όσα έκανε στις Μοναχές του Αγίου Εφραίμ και αναρωτηθήκαμε αν ο Δεσπότης αυτός πιστεύει σε Θεό ή σε Χρήμα»! Και γνωστός Μητροπολίτης: «Αναρωτιέμαι κατά πόσον ο Βαρθολομαίος διαθέτει ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ Ελληνική, όπως την απαιτούν οι καιροί».

Και συνέχισε: «Είναι ν' αναρωτιέσαι αν το Φανάρι έχει κατανοήσει τη σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα και το Αύριό της, που έχει μπλέξει μέσα στα πόδια της Κυβέρνησης, της Χώρας γενικότερα, τη συμπεριφορά ενός άθλιου Ρασοφόρου...».

Και πρόσθεσε: «Τι ζητά ο Οικουμενικός και η παρέα του; Ας το πουν ξεκάθαρα, χωρίς περιστροφές. Γιατί με αυτά τα ρασοφορικά φαναριώτικα κόλπα, το μόνο που βγαίνει στην επιφάνεια, για όσους βλέπουν παρακάτω και διαβάζουν πίσω από τις πράξεις, μάλλον πολεμάνε το ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΟ»!

Και τέλος: «Μήπως θέλουν την Ελληνική Εκκλησία στον Τούρκο Σουλτάνο; Δεν πρόκειται να καταφέρουν τίποτα! Ο Οικουμενικός, ΜΟΝΟ ΔΕΚΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ έχει οπαδούς στα σχέδια του! Και αυτοί ΔΕΝ γνωρίζουμε αν τον ακολουθήσουν μέχρι το τέλος. Γιατί, υπάρχουν και οι Πιστοί που, κάποιες φορές, αντιδρούν και ΔΥΝΑΜΙΚΑ»!

Ως αδαής λοιπόν εγώ ερωτώ την αγιωσύνη σας κ. Τσέτση. Σεναριογράφοι, μπλογκομανείς, ανώνυμοι, αδαείς, ψευδώνυμοι και άσχετοι επί των εκκλησιαστικών είναι και οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίται Καλαβρύτων Αμβρόσιος, Πειραιώς Σεραφείμ, το Πατριαρχείο Μόσχας, σύσσωμο το Άγιον Όρος, ο π. Αθανάσιος Γιέφτιτς, όπου αυτοί και μύριοι άλλοι καυτηριάζουν τα έργα της τρομοκρατικής παρεούλας του Φαναρίου;

Πρέπει να εντρέπεστε εσείς π. Γεώργιε προσωπικά και η παρεούλα σας που ασχολείστε με το έκκλητο για τους γλουτούς του πρώην Αττικής και νυν Μοναχού Μπεζενίτη, διότι θα έπρεπε ο τοιούτος να είχε καθαιρεθεί από τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, με συνοπτικές διαδικασίες από την ημέρα που τον έθεσε τότε σε διαθεσιμότητα.

Τις κασέτες π. Γεώργιε τις έχετε ακούσει; Χαίρετε!!!

Voiotosp.blogspot.com  7/3/2010

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: