23 Σεπτεμβρίου, 2017

ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΕ ΧΛΙΔΑΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

 

Ο Πάνος Καμμένος και Η σύζυγός του στο Λονδίνο για αγορά κούκλας barbie για την κόρη τους. Ο παθιασμένος με τα τυχερά παιχνίδια υπουργός έκανε τις ρουλέτες να... αναστενάξουν!

Αυτό το δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ αφού έλυσε όλα τα προβλήματα στην Ελλάδα και έκανε τους Έλληνες να ζουν πιο πλούσια από τις προηγούμενες Κυβερνήσεις 

Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού του στο Λονδίνο δεν περιορίστηκε μόνο στην πολυτελή διαμονή του στο πανάκριβο ξενοδοχείο «Mandarin Oriental» και στην εντυπωσιακή Jaguar που χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις και τη μεταφορά των πανάκριβων αγορών του από το ξακουστό και… ιδιαιτέρως τσουχτερό πολυκατάστημα Selfridges.

Ας το βουλώσουν λοιπόν όλοι αυτοί οι καρεκλοκένταυροι της Βουλής να φέρονται τόσο απαίσια κάθε μέρα στον άνθρωπο Κουρουμπλή και όχι στον Υπουργό, διότι δεν πρέπει να ξεχνάνε ότι είναι κοινή η τύχη αλλά το μέλλον αόρατο. 

Για τον Καμμένο έχουν να πουν κάτι; Όπως π.χ. για τις αμέτρητες συνομιλίες του με τον έμπορο ναρκωτικών στον Κορυδαλλό, για το σημερινό δημοσίευμα  των Παραπολιτικών και άλλα πολλά.

Και στην τελική γιατί δεν ζητούσατε με αυτόν τον χυδαίο τρόπο την παραίτηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκα όταν καιγόταν όλη η Ελλάδα ή όταν καθημερινά τα Εξάρχεια καίγονται με μολότοφ και οι περιουσίες του κόσμου καταστρέφονται;

Γι΄ αυτό λοιπόν κύριοι των ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ της ΝΔ και όλων των άλλων ξέμπαρκων κομμάτων ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΛΕΙΝ ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΣΙΓΑΝ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: