28 Ιουνίου, 2017

ΥΠΟΠΤΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Όχι μόνο στους Γερμανούς αλλά και στους Τούρκους φαίνεται πως ξεπουλιέται η Ελλάδα, καθώς αναμένεται… απόβαση της οικογένειας Γιλντιρίμ στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος του Τούρκου πρωθυπουργού Μπιναλί Γιλντιρίμ, Ερκάν Γιλντιρίμ θα ανοίξει ναυτιλιακό γραφείο στην Ακτή Μιαούλη και μάλιστα, το σχέδιο έχει δρομολογηθεί από το 2016, όταν, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του  στην διεθνή ναυτιλιακή έκθεση «Ποσειδώνια», είχε συναντήσεις με ναυτιλιακούς παράγοντες του Πειραιά.

Η οικογένεια ασχολείται χρόνια με τη ναυτιλία, όταν ακόμα ο Μπιναλί Γιλντιρίμ ήταν ναυπηγός και στέλεχος του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙΜΟ).  

Εν συνεχεία, τα παιδιά του Τούρκου πρωθυπουργού, γιος του Ερκάν και η κόρη του Μπαχάρ Μπούσρα, ίδρυσαν τη ναυτιλιακή Denn Denizclik Tasimacilic Sanayi ve Ticaret Limited Sirketi και σύμφωνα με τα στοιχεία, διαχειρίζονται 28 πλοία μέσω 17 εταιρειών, με απολαβές που ξεπερνούν τη φαντασία.

Εύλογα αναρωτιόμαστε αν και πότε θα υπάρξει αντίδραση από την κυβέρνηση αλλά και από την αξιωματική αντιπολίτευση, για την είσοδο της Τουρκίας στον ναυτιλιακό τομέα της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: