23 Μαΐου, 2017

ΝΥΧΤΑ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ

 

Οι τζιχαντιστές πανηγυρίζουν για τους νεκρούς στο Μάντσεστερ! Όλα δείχνουν τρομοκρατία. Υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους γιόρτασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την έκρηξη που έγινε με 19 θύματα σε στάδιο στο Μάντσεστερ, παρά το γεγονός ότι δεν έχει γίνει επίσημη ανάληψη ευθύνης από τους τζιχαντιστές.

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι διαχειρίζεται την έκρηξη ως ύποπτη “τρομοκρατική ενέργεια.” Λογαριασμοί στο Twitter, που σχετίζονται με το Ισλαμικό Κράτος ανάρτησαν μηνύματα νίκης σε σχέση με την έκρηξη, ενώ μερικοί από τους χρήστες παρότρυναν για παρόμοιες αιματηρές ενέργειες και σε άλλες περιοχές.

Μερικά μηνύματα περιέγραφαν την έκρηξη στο Μάντσεστερ, ως εκδίκηση κατά των αεροπορικών επιδρομών στο Ιράκ και τη Συρία. Η αστυνομία στο Μάντσεστερ ανακοίνωσε ότι η διαχείριση της έκρηξης στο στάδιο του Μάντσεστερ, γίνεται ως ύποπτη τρομοκρατική ενέργεια.

Εάν όντως πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια, είναι η πιο αιματηρή επίθεση που έγινε στην Βρετανία από τις βομβιστικές επιθέσεις στο Λονδίνο (7η Ιουλίου 2005) όταν τέσσερις βομβιστές αυτοκτονίας, σκότωσαν 52 ανθρώπους σε επιθέσεις κατά τριών συρμών του μετρό κι ενός λεωφορείου. Τον περασμένο Μάρτιο, ο Χαλίντ Μασούντ σκότωσε πέντε ανθρώπους στο Γουέστμινστερ, πριν πέσει νεκρός από τα πυρά αστυνομικού.

Μάντσεστερ:Οι αμερικανοί μιλούν για επίθεση καμικάζι! Οι αμερικανοί μιλούν για επίθεση καμικάζι στο Μάντσεστερ, οι Βρετανοί έχουν παραδεχτεί ότι αντιμετωπίζουν την υπόθεση ως τρομοκρατική επίθεση και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γεμίσει από αγωνιώδη μηνύματα συγγενών και φίλων που ψάχνουν νέα για τους ανθρώπους τους!

Όλες οι φωτογραφίες προσώπων που αναζητούνται είναι νεαρά παιδιά που είχαν πάει να παρακολουθήσουν τη συναυλία του ινδάλματός τους της αμερικανίδας τραγουδίστριας Αριάνα Γκράντε! Την ίδια ώρα στα ίδια κοινωνικά μέσα κάποιοι πανηγυρίζουν για το θάνατο αυτών των νέων παιδιών!  Τζιχαντιστές με μηνύματά τους επικροτούν την επίθεση που έχει σοκάρει όλο το πλανήτη. 

Τα στοιχεία των θυμάτων από την χθεσινοβραδινή αιματηρή έκρηξη στο στάδιο του Μάντσεστερ έχουν γίνει γνωστά, όπως επίσης και τα στοιχεία των τραυματιών.

Δεν έχουν γίνει συλλήψεις. Στις 09:00 το πρωί (ώρα Λονδίνου) συνεδριάζει η επιτροπή Ασφαλείας “Κόμπρα” υπό την πρωθυπουργό, Τερέζα Μέι. Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι η επίθεση πραγματοποιήθηκε από έναν και μόνο άνθρωπο. 

Ο δράστης ενεργοποίησε τον εκρηκτικό μηχανισμό που μετέφερε και σκοτώθηκε επί τόπου. Επιβεβαίωσε δηλαδή ότι πρόκειται για επίθεση καμικάζι. Εικοσι δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν, ανάμεσά τους και παιδιά, κατά την επίθεση, και 59 τραυματίσθηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία.

Πολλά νέα παιδιά που είχαν πάει στην συναυλία της Αριάνα Γκράντε και δεν έχουν έρθει σ΄ επαφή με τους συγγενείς τους, αναζητούνται. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχει κατακλυσμός από μηνύματα αναζήτησης.

Δημοσίευση σχολίου