20 Ιανουαρίου, 2017

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟΡΠΙΛΙΖΕΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

 

Ένα σχέδιο Ανάν, που καταψήφισε ο κυπριακός λαός στο δημοψήφισμα της 24ης Απριλίου 2004 με συντριπτική πλειοψηφία, ποσοστού 76% και το οποίο προκάλεσε ο τότε Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Τάσος Παπαδόπουλος.

Βροντοφωνάζοντας, ότι δεν πρόκειται να δεχτεί κανένα συμβιβασμό που θα θίγει τα συμφέροντά, καθώς επίσης δεν θα κάνει καμιά μα καμιά παραχώρηση από τις δίκαιες θέσεις της Κύπρου. Ωστόσο, από το 2004 ο Νίκος Αναστασιάδης, αλλά και πολλά στελέχη του κόμματός του, ΔΗΣΥ, προαλείφονται με Αμερικανούς και Τούρκους για την επαναφορά του σχεδίου Ανάν από την πίσω πόρτα.

Ο Νίκος Αναστασιάδης είναι σήμερα ταυτισμένος με το ΑΚΕΛ του κομμουνιστή πρώην Προέδρου της Κύπρου, Δημήτρη Χριστόφια. Οι οποίοι είναι στοιχημένοι στην πλευρά της υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, αρμόδιας για τις ευρωπαϊκές υποθέσεις, Βικτώριας Νούλαντ, αλλά και του Τούρκου Σουλτάνου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Όπως επίσης ο Αναστασιάδης επιχειρεί πραξικοπηματικά να κλείσει το Κυπριακό ζήτημα. Τονίζοντας ιδιαίτερα ότι. ο ελληνισμός δεν θα μπορέσει να αντέξει άλλη μια τέτοια ήττα, εφάμιλλη της Μικρασιατικής καταστροφής. Ο Νίκος Αναστασιάδης επιχειρεί πραξικοπηματικά να παρακάμψει το δημοψήφισμα που υποσχέθηκε να φέρει στον ελληνοκυπριακό λαό, όταν καταλήξει στην όποια λύση. Θα πρέπει, όλοι στην Κύπρο να απομονώσουν το νέο Εφιάλτη!!

Έτσι, αφού ο Νίκος Αναστασιάδης στις συζητήσεις του Κυπριακού στη διάσκεψη της Γενεύης προκαλεί νομικό πραξικόπημα, αφού παραδίδει τους τίτλους ιδιοκτησίας του Κράτους του, εκχωρώντας επί της ουσίας το ίδιο το Κράτος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Επίσης σε αυτήν την διάσκεψη στη Γενεύη μεθοδεύεται η νομιμοποίηση της εισβολής των βαρβάρων στην Κύπρο το 1974 και επιδιώκεται η αναίρεση όλων των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ. Ειδικότερα, αυτού που ζητά την άμεση αποκατάσταση της πλήρους κυριαρχίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, με την αποχώρηση όλων των στρατευμάτων της Κατοχής.

Ταυτόχρονα, ενώ οι συζητήσεις ξεκίνησαν με τους ηγέτες των Ελληνοκυπρίων και του ψευδοκράτους, στην πορεία συνεχίζονται με την μόνιμη παρουσία των εγγυητριών δυνάμεων του Νησιού. Και ποιος μπορεί να έχει εμπιστοσύνη στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Τουρκία, αλλά και σε αυτή την εθελόδουλη Ελληνική Κυβέρνηση των αναρχο-μπολσεβίκων;

Στη Γενεύη “παίζεται” ένα θέατρο του παραλόγου. Στη Γενεύη ο Ανα(ν)στασιάδης τα έχει δώσει όλα. Όπως την εναλλάξ προεδρεία καθώς και την παραμονή μιας δύναμης από τον Κατοχικό Στρατό που θα τον ονομάσουν – τάχατες – αστυνομική δύναμη, με πιθανή συμμετοχή της Europol. Έτσι, μέχρι το δημοψήφισμα θα έχουν προ-δεσμεύσει τον Κυπριακό λαό αλλά και τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.


Σύμφωνα με ακριβέστατη πληροφορία μας, ο Ανα(ν)στασιάδης πριν συναντηθεί με τον Μουσταφά Ακιντζί, τον ηγέτη των Κατεχομένων, και πριν αναχωρήσει από την Κύπρο για τη Γενεύη, είχε συνάντηση στο γραφείο του με τον Πρόεδρο του Συλλόγου των πολυτέκνων Κύπρου. 

Στη συνάντηση αυτή αποκαλύφθηκε ότι ο Ανα(ν)στασιάδης ήταν τύφλα στο μεθύσι και δεν ήταν σε θέση να αρθρώσει μια λέξη. Μας μετέφεραν πως από εκεί τον πήραν σηκωτό ως ωμό κρέας και τον πήγαν στο ραντεβού με τον Μουσταφά Ακιντζί. Όπου και συμφώνησε σε όλα όσα του ζήτησε ο νηφάλιος Ακιντζί, σύμφωνα πάντα με τις επιταγές του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: