18 Ιανουαρίου, 2017

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ "ΔΟΝΤΙΑ" ΤΟΥ

 

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν μίλησε "έξω από τα δόντια" για τις κατηγορίες ότι η Ρωσία βοήθησε τον Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές και ότι οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας εκβιάζουν τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ. 

Όπως χαρακτηριστικά είπε, " η πορνεία είναι ένα άσχημο κοινωνικό φαινόμενο. Οι άνθρωποι που στέκονται πίσω από ψευδή κατασκευάσματα είναι χειρότεροι από πόρνες. Δεν έχουν κανένα ηθικό ενδοιασμό" και πρόσθεσε: "Όταν ο Τραμπ επισκέφθηκε τη Μόσχα πριν από μερικά χρόνια, δεν ήταν ένα πολιτικό πρόσωπο.

Εμείς δεν γνωρίζαμε καν για τις πολιτικές φιλοδοξίες του, ήταν απλώς ένας επιχειρηματίας, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους της Αμερικής.  Πιστεύει κανείς ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών τρέχουν πίσω από κάθε Αμερικανό δισεκατομμυριούχο;

Φυσικά και όχι, αυτά είναι παντελείς ανοησίες". Σε άλλο σημείο, ο Ρώσος πρόεδρος υπογράμμισε: "Δεν ξέρω τον κ. Τραμπ προσωπικά, δεν τον έχω γνωρίσει, και δεν ξέρω τι θα κάνει στη διεθνή σκηνή.

Έτσι, δεν έχω κανένα λόγο να του επιτεθώ ή να τον επικρίνω για οτιδήποτε, ή να τον προστατεύσω ή οτιδήποτε άλλο. «Έχω την εντύπωση ότι το έκαναν στο Κίεβο και ότι είναι έτοιμοι να οργανώσουν μια 'Μαϊντάν' (σ.σ. αναφέρεται στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις του 2014.

Στην ουκρανική πρωτεύουσα που εκδίωξαν η φιλορωσική ηγεσία) στην Ουάσιγκτον, ακριβώς για να μην αφήσουν τον Τραμπ αναλάβει τα καθήκοντά του. Με αυτόν τον τρόπο, αυτές οι δυνάμεις θέλουν να βλάψουν σοβαρά τα συμφέροντα των ΗΠΑ".
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: