18 Ιανουαρίου, 2017

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ Ο ΣΟΡΟΣ

 

O 86χρόνος Αμερικανός, με ουγγρική καταγωγή, Τζωρτζ Σόρος, ο άνθρωπος που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη θέση 46 των πλουσιότερων ανθρώπων στον Πλανήτη βρίσκεται σε πόλεμο με το Ντόναλντ Τραμπ. Αν σκεφτείτε πως τη δεκαετία του ’90 πτώχευσε την Τράπεζα της Αγγλίας, καταλαβαίνετε πως ο πόλεμος θα είναι αδυσώπητος.

Ενδεικτικά θα αναφέρουμε κάποιες από τις πράξεις πολέμου του κου Σόρος που δείχνουν το μέγεθος της ισχύος του και πως, ίσως, κινηθεί απέναντι στον Τραμπ. όπως είχαν αποκαλύψει οι Washington Times, ο κος Σόρος ξόδευε 33 εκατ δολάρια το χρόνο για να ριζοσπαστικοποιήσει τους μαύρους Αμερικανούς, κάτι που οδήγησε στη μεγάλη εξέγερση του Φέργκιουσον. 

Στο τέλος του Νοεμβρίου του 2016 το Live Trading News αποκάλυψε πως η «Μωβ Επανάσταση» (Purple Revolution), η αντίδραση των φοιτητών στην εκλογή Τραμπ, στηρίζεται οικονομικά από το Σόρος.  

Σημειώστε εδώ πως στις 19 Νοεμβρίου το CBS μετέδωσε πως χιλιάδες είναι οι σεξουαλικές και ρατσιστικές επιθέσεις οπαδών του Τραμπ κατά των Δημοκρατικών. Όσο όμως περνά ο καιρός και η αστυνομία ερευνά τις υποθέσεις φαίνεται πως είναι μεγάλος ο αριθμός ανθρώπων που πήραν λεφτά από το Σόρος για να προχωρήσουν σε ψευδείς καταγγελίες.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως στις 14/11/2016, το περιοδικό Politico, δημοσίευσε πως οι μεγαλύτεροι αριστεροί (με την αμερικανική έννοια της Αριστεράς) οργανισμοί των ΗΠΑ, είχαν τριήμερο συμπόσιο στην Ουάσινγκτον με σκοπό να δουν πως θα αντιδράσουν (πλήξουν;) την κυβέρνηση Τραμπ.

Η λίστα είναι μεγάλη. Ο Σόρος έχασε 1 δις δολάρια στα διεθνή χρηματιστήρια από την εκλογή Τραμπ. Ο Τραμπ θέλει η Αμερική να φύγει από την Ουκρανία και τη Συρία και να πάψει να εμπλέκεται στα ευρωπαϊκά θέματα. 

Η απεμπλοκή αυτή όμως δημιουργεί πρόβλημα στο Σόρος που μέσω ΜΚΟ (και όχι μόνο) εμπλέκεται σε όλα τα μεγάλα σκάνδαλα της σύγχρονης ιστορίας. Ο Τραμπ όμως είναι άλλη πάστα. Δεν είναι πολιτικός. Είναι επιχειρηματίας και ως τέτοιος είναι απρόβλεπτος…. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: