11 Δεκεμβρίου, 2016

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

 

Μήνυμα ενότητας σε όλους τους Έλληνες προκειμένου να ξεπεράσουν την κρίση, έστειλε από την Κέρκυρα σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος κατά την άφιξή του στο νησί.

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

 

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος  Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος θα αφιχθεί στην Κέρκυρα, ο οποίος και θα προεξάρχει των εορταστικών εκδηλώσεων για τον Πολιούχο της Νήσου.

ΖΗΤΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

 

ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ 
ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ 
                             ΚΑΙ ΤΟ 57% ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ- ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ 15%

 
Διαβάστε τη Δημοσκόπηση ΕΔΩ....
 


Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΕΝΑΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ

 

Ο Ερντογάν θα μείνει στην ιστορία ως ένας διεφθαρμένος κακοποιός, που κατέστρεψε την Τουρκία στον βωμό της προσωπικής του ματαιοδοξίας. Ο ιστορικός του μέλλοντος θα περιγράψει την «Αραβική Άνοιξη» και την κρίση σε Συρία και Ιράκ, μάλλον, ως έναν πόλεμο μεγάλων διαστάσεων.

30 ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Τραγωδία με νεκρούς από έκρηξη έξω από το γήπεδο της Μπεσίκτας.30 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μέχρι στιγμής μετά από δύο ισχυρές εκρήξεις που σημειώθηκαν χθες το βράδυ έξω από το γήπεδο της Μπεσίκτας, όταν ένα όχημα παγιδευμένο με εκρηκτικά έπεσε πάνω σε λεωφορείο με αστυνομικούς.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ 7 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

 

Τουλάχιστον 7 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους  χθες και δεκάδες τραυματίστηκαν από τον εκτροχιασμό και την έκρηξη αμαξοστοιχίας. Εκκενώθηκε το χωρίο όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό.

ΠΕΝΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΑΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Κατά τα τελευταία είκοσι χρόνια διαπράχθηκαν σοβαρά λάθη από ορισμένους Έλληνες πολιτικούς και διανοητές, τα οποία αποθράσυναν την Άγκυρα και έριξαν νερό στον μύλο της τουρκικής επιθετικότητος. Εν όψει και της σημερινής εντάσεως στις ελληνοτουρκικές σχέσεις καλό θα ήταν να συνειδητοποιήσουμε αυτά τα λάθη για να τα αποφύγουμε στο μέλλον.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα:Απίστευτη τραγωδία τα ξημερώματα της Κυριακής στα Ιωάννινα. Ένας 35χρονος, ο οποίος έσπευσε να βοηθήσει τη σύζυγό του που είχε τροχαίο ατύχημα, έχασε ο ίδιος τη ζωή του, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο φορτηγό, στο 10ο χιλιόμετρο της παλιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Ηγουμενίτσας.

ΑΝΩ ΚΑΤΩ Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΑΠΟ 2 ΡΩΣΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ

 

Ποιους “στοχεύουν” και ποιοι τα ψάχνουν. Ψυχρός Πόλεμος” στα “θερμά” νερά της Ανατολικής Μεσογείου! ΝΑΤΟϊκές δυνάμεις αναζητούν ένα κατά άλλες πηγές δύο ρωσικά υποβρύχια!

ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ ΡΟΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

 

Συνεχίζονται οι αυξημένες ροές στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, καθώς τις τελευταίες ώρες αφίχθηκαν ακόμη 330 πρόσφυγες και μετανάστες.

Η ΡΩΜΗ ΖΗΤΕΙ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤ

 

Η Ιταλία απαιτεί από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να της δώσει περισσότερο χρόνο για τη διάσωση της τράπεζας Monte dei Paschi di Siena και ετοιμάζεται να επιρρίψει ευθύνες στην ΕΚΤ για τις ζημιές...

ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΜΥΡΑ

 

Έντονες ανησυχίες για την πολιτιστική κληρονομιά της Συρίας προκαλούν πληροφορίες ότι τζιχαντιστές του αυτοαποκαλούμενου Ισλαμικού Κράτους εισέβαλαν ξανά στην Παλμύρα, εννέα μήνες αφότου αποσύρθηκαν από την αρχαία πόλη.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Το κυβερνών κόμμα της Τουρκίας υπέβαλε σήμερα στο κοινοβούλιο μια πρόταση για συνταγματική μεταρρύθμιση, η οποία προβλέπει την ενίσχυση των εξουσιών του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, λιγότερους από πέντε μήνες έπειτα από μια απόπειρα πραξικοπήματος για την ανατροπή του.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ

 
 
Λουκ. ιδ΄ 16-24
Eίπεν ο Κύριος την παραβολήν ταύτην· Ανθρωπός τις εποίησε δείπνον μέγα, και εκάλεσε πολλούς· και απέστειλε τον δούλον αυτού τη ώρα του δείπνου ειπείν τοις κεκλημένοις· έρχεσθε, ότι ήδη έτοιμά εστί πάντα. Και ήρξαντο από μιάς παραιτείσθαι πάντες.