27 Νοεμβρίου, 2016

O ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ Ι. Ν. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΨΥΡΡΗ

 

Στα πολύτιμα οφέλη της συνεργασίας αναφέρθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος σήμερα από τα εγκαίνια του Πνευματικού κέντρου του ιερού ναού Αγίου Δημητρίου Ψυρρή.

Η ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Ε.Ε.-ΤΟΥΡΚΙΑΣ

 

Προσφυγικό: Οι φόβοι για εξεγέρσεις, η απροθυμία της Ευρώπης και το αίνιγμα της συμφωνίας Ε.Ε.-Τουρκίας. Ο νούμερο ένα φόβος της ΕΛ.ΑΣ. είναι να προκληθεί ντόμινο εξεγέρσεων στα hot spot.

ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ

 

Γερμανικός "μοχλός" στον ΟΑΣΕ για νέα συμφωνία αφοπλισμού με τη Ρωσία.Οι εκτιμήσεις των αναλυτών γέρνουν προς τη δεύτερη εκδοχή, εξ ου και η χλιαρή, αποστασιοποιημένη αντίδραση Αμερικανών αξιωματούχων στη γερμανική κίνηση που επικαλέστηκαν την "αποτυχία της Ρωσίας να τηρήσει τις υφιστάμενες συμφωνίες και συνθήκες".

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα: Με αυτή την κυβέρνηση ποτέ δεν ξέρεις, σχολιάζει ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης αναφερόμενος στην πορεία των διαπραγματεύσεων για το κλείσιμο της αξιολόγησης. Για το ενδεχόμενο να υπάρξει τέταρτο μνημόνιο δηλώνει:

ΤΟ PKK ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΑΔΑΝΑ

 

Δύο νεκροί και τουλάχιστον 21 τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός από την έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα στον χώρο στάθμευσης έξω από το γραφείο του κυβερνήτη της πόλης Άδανα στη νότια Τουρκία, μετέδωσαν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΩΝ G-20 ΛΟΓΩ ΝΤ. ΤΡΑΜΠ

 

Η αλλαγή προέδρου στις ΗΠΑ ανησυχεί τη Γερμανία δεδομένου ότι ανατρέπει τα σχέδιά της ως επικεφαλής των G-20 από την 1η Δεκεμβρίου 2016. Ιδίως, στην προσπάθεια για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής μέσω των φορολογικών παραδείσων απειλείται στασιμότητα κατά το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών.

ΚΟΜΙΣΙΟΝ: ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΕ

 

Την άποψη ότι μια λύση στο Κυπριακό θα έχει «ευεργετικές συνέπειες» για την ΕΕ εξέφρασε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, συμπληρώνοντας ότι γι' αυτό το λόγο η Επιτροπή και ο πρόεδρος Γιούνκερ «εμπλέκονται πλήρως» στην αναζήτηση λύσης.

ΥΠΟΠΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ...

 

Κάτι περίεργο συμβαίνει στη Θράκη και οφείλει η Ελληνική πολιτεία να είναι σε εγρήγορση. Συνάντηση με το Γερμανό Πρόξενο είχε στην Αλεξανδρούπολη ο Δήμαρχος Ευάγγελος Λαμπάκης. Θυμίζουμε επίσης πως ο Γερμανός Πρόξενος είχε επισκεφτεί και το νέο Πρεριφερειάρχη , ενώ σχετικά πρόσφατα ο κος Φούχτελ είχε επισκεφτεί τον Έβρο.

ΡΑΠΙΣΜΑ ΠΟΥΤΙΝ ΣΕ ΡΑΜΑ

 

«Η Μόσχα ανησυχεί για τις προσπάθειες δήμευσης σερβικών ιδιοκτησιών  στο Κοσσυφοπέδιο», δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών και συνέχισε λέγοντας:

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ

 
 
Λουκ. ιη΄ 18-27
«Και επηρώτησέ τις αυτόν αρχων∙ διδάσκαλε αγαθέ τι ποιήσας ζωήν αιώνιον κληρονομήσω; είπε δε αυτώ ο Ιησούς∙ τι με λέγεις αγαθόν; Ουδείς αγαθός ει μη εις Θεός. Τας εντολάς οίδας∙ μη μοιχέυσεις, μη φονεύσης, μη κλέψεις, μη ψευδομαρτυρήσης, τίμα τον πατέρα σου και την μητέρα σου. ο δε είπε ∙ταύτα πάντα εφυλαξάμην εκ νεότητος μου.