31 Οκτωβρίου, 2016

ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΠΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΡ

 

Τέλος στην υποψηφιότητα Πολύδωρα και επισήμως από την Διάσκεψη των Προέδρων μετά το «μπλόκο» της αντιπολίτευσης στο πρόσωπό του. Η κυβέρνηση έκανε πίσω και ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης δεν έβαλε καν σε ψηφοφορία την πρόταση.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ

 
Αγαπητοί επισκέπται του Ιστολογίου μας,
Σας πληροφορούμε ότι αύριο Τρίτη στις 11.15 μ.μ. ο Μακαριώτατος θα παραχωρήσει Συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης  με πολλούς αποδέκτες στην εκπομπή του Δημοσιογράφου κ. Αλέξη Παπαχελά  «ΙΣΤΟΡΙΕΣ».
Π.ΒΟΙΩΤΟΣ
 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

 
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Μόνη λύση είναι οι εκλογές, προκειμένου να ξεφύγει η χώρα από το αδιέξοδο, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο. Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ...
 


ΣΤΟ ΦΩΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΟΣ ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ EΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ

 

Ο τάφος του Ιησού είναι ένας τάφος ζωντανός.Για πρώτη φορά εδώ και αιώνες, επιστήμονες ανάμεσά τους και Έλληνες αποκάλυψαν την επιφάνεια που παραδοσιακά θεωρείται ο τάφος του Ιησού Χριστού.

ΑΜΕΙΛΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ - 41 ΝΕΚΡΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ 16 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ

 

Ο ΟΗΕ προειδοποιεί και τους αντάρτες στο Χαλέπι για εγκλήματα πολέμου.
«Τρομοκρατημένος» δηλώνει ο απεσταλμένος των Ηνωμένων Εθνών στη Συρία από την αδιάκριτη χρήση πυραύλων με στόχους αμάχους στο Χαλέπι.

ΤΟ FBI ΕΡΕΥΝΑ ΤΑ MAIL ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ!

 

Τα στελέχη του FBI έχουν εξασφαλίσει ένταλμα έρευνας προκειμένου να εξετάσουν τα νέα ηλεκτρονικά μηνύματα της Χίλαρι Κλίντον, προεδρικής υποψήφιας των δημοκρατικών. Ολα αυτά ενώ απομένουν οκτώ ημέρες, πριν από τη διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών της 8ης Νοεμβρίου.

ΑΣΦΥΞΙΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ

 

Με ροές μεταναστών και προσφύγων μόνο στη Σάμο πέρασε το τελευταίο τετραήμερο, από το πρωί της περασμένης Πέμπτης έως και σήμερα Δευτέρα το πρωί, στα νησιά του βορείου Αιγαίου. Συγκεκριμένα, στη Σάμο έφτασαν 148 νέοι πρόσφυγες και μετανάστες ενώ μηδενικές ήταν, επί τέσσερις συνεχείς μέρες, οι αφίξεις στη Λέσβο και στη Χίο.

TO NATO Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ

 

«Το Κυπριακό πρόβλημα είναι πρόβλημα και της Ρωσίας. Οι σημερινές στραβίζουσες διαπραγματεύσεις, φαινομενικά μεταξύ των δύο κυπριακών κοινοτήτων (82% ελληνικής και 18% τουρκικής) είναι αυστηρά κατευθυνόμενες από το ΝΑΤΟ, υπό την συνεχή επιτήρηση 40.000 τουρκικού στρατού κατοχής του 37% της γης και του 54 των ακτών της Κύπρου.

ΠΑΠΠΑΣ-ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

 

«Μυστικό» ταξίδι στη Βενεζουέλα φέρεται να πραγματοποίησαν, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και ο Κύπριος δικηγόρος, έμπειρος σε ζητήματα offshore εταιριών Αρτέμης Αρτεμίου, ο οποίος, μπαινοβγαίνει με άνεση στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ


Ελλάδα:Xαρακτηριστικά τροπικού κυκλώνα (medicane) έχει το βαρομετρικό χαμηλό που βρίσκεται το πρωί της Δευτέρας μεταξύ νότιας Πελοποννήσου και δυτικής Κρήτης. Σύμφωνα με στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου, ο κυκλώνας θα κινηθεί γρήγορα προς τα ανατολικά και αναμένεται να περάσει από την Κρήτη κατά τη διάρκεια της ημέρας.

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΤΟ ΕΣΡ

 

Η συμφωνία που έχουμε υπογράψει, δεν προβλέπει νέο πρόγραμμα, διαβεβαίωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, ο οποίος επισήμανε παράλληλα, ότι «βρισκόμαστε ήδη στον αστερισμό της συμφωνίας για το χρέος».

ΕΠΟΧΗ... CETA ΓΙΑ ΕΕ-ΚΑΝΑΔΑ

 

Σε διαδικασία ενεργοποίησης μπαίνει, πλέον, η εμπορική συμφωνία μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Καναδά, καθώς, μετά το Βέλγιο και τον Καναδά και οι Βρυξέλλες υπέγραψαν την περιβόητη CETA. Η υπογραφή της συνθήκης είχε καθυστερήσεις τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας διαφωνιών στο εσωτερικό του Βελγίου.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΤΖΕΝΤΑ... ΤΟ ΔΕΞΙ "ΧΕΡΙ" ΤΟΥ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Την Αθήνα αναμένεται να επισκεφτεί την ερχόμενη εβδομάδα ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, στο πλαίσιο του έτος "Ελλάδας-Ρωσίας". 

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΛΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΡΑΒΕΣ;

 

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι σε ευρωπαϊκή πόλη θα μένουν μόνο Μουσουλμάνοι και μάλιστα, το νέο κάνει γρήγορα το γύρο του κόσμου και ξεσπάσει σάλος.  Στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, θα κατασκευαστεί ένα "Αραβικό χωριό" που θα μένουν μόνο Άραβες  και πλούσιοι σεΐχηδες από τη Μέση Ανατολή.

ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

 

Κρυφή προσπάθησε να κρατήσει η Αθήνα μια νέα, σοβαρή πρόκληση των Τούρκων στην περιοχή του Καστελόριζου, όταν ένα τουρκικό πολεμικό παρενόχλησε ερευνητικό σκάφος.