02 Σεπτεμβρίου, 2016

ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ

 

Ποιοί είναι και τι έχουν κάνει μέχρι σήμερα οι 4 τέσσερις νέοι μιντιάρχες που εξασφάλισαν τηλεοπτική άδεια.Με την ολοκλήρωση της δημοπράτησης των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, αλλάζει το τηλεοπτικό τοπίο στην Ελλάδα ενώ στο «κλαμπ» των ισχυρών μιντιαρχών μπαίνουν εκτός από τους «παλιούς», Γιάννη Αλαφούζο και Θοδωρή Κυριακού, οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Χρήστος Καλογρίτσας οι οποίοι πλέον είναι οι κάτοχοι των σχετικών αδειών, έναντι ιδιαίτερα υψηλού τιμήματος.

ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΠΑΡΕΘΕΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

 

Δείπνο παρέθεσε ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο και την συνοδεία του χθες  το βράδυ, στο Μέγαρο Μαξίμου.Στην ατζέντα ευρέθη όλο το φάσμα των ζητημάτων που αφορούν στις σχέσεις Κράτους – Εκκλησίας, από τη συνταγματική αναθεώρηση μέχρι την Παιδεία.

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΣΚΩΤΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ BREXIT ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ

 

Δημόσιο διάλογο για την ανεξαρτησία της Σκωτίας ξεκινά η πρωθυπουργός της Σκωτίας Νίκολα Στέρτζον ζητώντας από τους πολίτες να υποστηρίξουν τη διεξαγωγή νέου δημοψηφίσματος μετά το «νέο τοπίο»  που έφερε το δημοψήφισμα  για έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ “ΚΑΤΑΠΙΕΙ” ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ!

 

Η Γερμανία είναι έτοιμη να βάλει ακόμη και μαντήλα! Αρκεί να μην κακοκαρδίσει τον Ερντογάν. Το Βερολίνο δείχνει ότι δεν έχει πρόβλημα να υποστεί τη μέγιστη ταπείνωση από την Άγκυρα.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα:Στην περίπτωση που η Digea δεν συμμορφωθεί, σχετικά με την διακοπή του σήματος των καναλιών που δεν πήραν άδεια λειτουργίας, τα συντεταγμένα όργανα της πολιτείας υποχρεούνται να πράξουν το καθήκον τους, δήλωσε ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.

ΚΕΝΟ ΑΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ - AΓΓΙΞΑΝ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΤΥΧΕΣ

 

Συζήτηση επί των βασικών ζητημάτων που άπτονται του περιουσιακού διεξήχθη στη χθεσινή τετράωρη περίπου συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με τον κατοχικό ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί. Όπως συναφώς πληροφορούμαστε, οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στις διαφορές που υπάρχουν, χωρίς όμως να επιτευχθεί οποιαδήποτε πρόοδος προς την κατεύθυνση της γεφύρωσης των διαφορών. 

ΝΕΕΣ ΑΠΟΤΑΞΕΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

 

Η τουρκική κυβέρνηση αποφάσισε να αποτάξει σχεδόν 820 στρατιωτικούς, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας, από τον στρατό ξηράς και το πολεμικό ναυτικό της χώρας.

ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΔΟΥΡΟ ΟΙ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΝΟΙ

 

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης, που διοργανώνουν την διαδήλωση, έχουν ως στόχο τουλάχιστον 1 εκατ. άνθρωποι να δώσουν το παρών και να διαμαρτυρηθούν για την βαθιά οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα και τον Μαδούρο.

ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΚΑΡΦΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ

 

Ο Σουλτς συναντήθηκε στην Άγκυρα με τον Τούρκο πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ. Κατά τη συνάντηση, εκτός από τις διαφωνίες, συζητήθηκε και το θέμα της συμφωνίας ασφάλειας μεταξύ της ΕΕ και της Τουρκίας.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ 800 ΔΙΣΕΚ. ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

 

Σύμφωνα με τον Επίτροπο, η Amazon και η Google ευνοούνται από τα πρότυπα δεδομένων που ισχύουν στις ΗΠΑ και έχουν δυνατότητα να συλλέξουν στοιχεία που τους δίνουν τη δυνατότητα να γνωρίζουν καλύτερα τις ανάγκες των πελατών τους συγκριτικά με τις περισσότερες ευρωπαϊκές εταιρίες.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

Η Λαγκάρντ επανέλαβε ότι το ΔΝΤ δεν είναι ακόμη έτοιμο να συμμετάσχει στο τρίτο ελληνικό πρόγραμμα. «Δεν μετέχουμε στο πρόγραμμα, επειδή έχω πει επανειλημμένα ότι αυτό πρέπει να βασίζεται σε δύο σκέλη.