30 Αυγούστου, 2016

ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ!!!

 

Ετοιμάζουν τη «νέα» διαπλοκή με τιμή εκκίνησης 3.000.000 ευρώ για την κάθε τηλεοπτική άδεια! Τι κι αν ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κ. Λευτέρης Κρέτσος υπεραμύνεται της διαδικασίας του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, ελάχιστοι είναι πλέον αυτοί που πιστεύουν πως το νέο τηλεοπτικό τοπίο θα είναι πιο διαφανές από το προηγούμενο.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

 

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, κ. Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σε συνέντευξή του στην "Καθημερινή", προειδοποιεί την Ε.Ε. ότι δίχως την απελευθέρωση της βίζας για Τούρκους πολίτες η Άγκυρα θα σταματήσει να εφαρμόζει τη συμφωνία για το προσφυγικό.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κ. ΣΩΤΗΡΗ ΜΗΤΡΑΛΕΞΗ

 

Ο  κ. Σωτήρης Μητραλέξης που είναι όπως λέει  επίκουρος καθηγητής φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο της Πόλεως, Κωνσταντινούπολη (Istanbul Şehir University, καθώς και διδάκτωρ φιλοσοφίας της Freie Universitat Berlin.

ΤΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ!!

 

Στο μαρτυρικό Χαλέπι, το σύγχρονο Στάλιγκραντ, η ανθρωποσφαγή συνεχίζεται, η Ιεράπολις (Μανμπιζ) απελευθερώθηκε από τους Κούρδους της Συρίας, η Τζαραμπλούς και η Χασάκα βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος από πλευράς Τουρκίας η πρώτη και από πλευράς Συριακού στρατού η δεύτερη και οι προετοιμασίες για την απελευθέρωση της Μοσούλης βρίσκονται πλέον στο τελικό στάδιο.

ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ KAI ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»-«ΑΠΟΔΗΜΟΙ»-«ΔΙΑΣΠΟΡΑ»

 

Ε. Μεταναστευτικοί Τύποι
Οι μεταναστευτικοί τύποι αναφέρονται στη σχέση των μελών της διασποράς τόσο με την χώρα προελεύσεως όσο και με την χώρα υποδοχής, αλλά σε συνδυασμό και με τον παράγοντα του χρόνου παραμονής στην χώρα υποδοχής.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα:Διευκρινίσεις για την αποχώρησή του από την Ένωση Κεντρώων έδωσε ο Γιάννης Καλλιάνος. Αφορμή αποτέλεσε η αιχμηρή ανακοίνωση που εξέδωσε για τον Τρ.Αλεξιάδη. Στη συνέχεια, όπως αναφέρει ο ίδιος, του τηλεφώνησε ο πρόεδρος του κόμματος και του ανέφερε πως «αν ξαναεπιτεθείς στον Αλεξιάδη και τον ΣΥΡΙΖΑ θα σε διώξω».

ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ

 

Πάνω από 12.100 οι εγκλωβισμένοι σε Λέσβο, Σάμο, Χίο, Κω και Λέρο - Η Τουρκία απειλεί ξανά με ακύρωση της συμφωνίας. Αυξάνονται συνεχώς οι ροές προσφύγων και μεταναστών στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από την Τουρκία με τον συνολικό αριθμό των εγκλωβισμένων σε Λέσβο, Χίο, Σάμο, Λέρο και Κω να ξεπερνά πλέον τους 12.100.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ “ΙΜΑΜΗΔΕΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΗΡΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

 

Κάποιοι πραγματικά αγωνιούν για τη διαδικασία αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών που ξεκίνησε το πρωί με καθυστέρηση …μόλις 27 ετών! Όχι δεν αναφερόμαστε στους εκπροσώπους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ τους οποίους βλέποντας τους στα πρωϊνά τηλεοπτικά τους στασίδια νοιώθεις την ανάγκη να…τους καλοσωρίσεις στη χώρα. Όσα υποστηρίζουν σε κάνουν σχεδόν να πιστέψεις ότι αποβιβάστηκαν στην Ελλάδα πριν μερικές ώρες!

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η «ΜILLIYET» ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ

 

Μπορεί Αναστασιάδης και Ακιντζί να συμφώνησαν μετά τη συνάντησή τους, τη Δευτέρα 29 Αυγούστου, για σιωπητήριο στην πορεία του διαλόγου μέχρι την 14η Σεπτεμβρίου, η τουρκική εφημερίδα Μilliyet όμως αποκαλύπτει πτυχές του διαλόγου που δημιουργούν ανησυχίες για τις εξελίξεις στο Κυπριακό σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν τα όσα αναφέρει.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΗΠΑ "ΧΤΥΠΑΕΙ" ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Με ένα tweet ο ο Μπρετ Μακγκάρκ, ειδικός προεδρικός απεσταλμένος στον συνασπισμό που πολεμά το Ισλαμικό Κράτος, τόνισε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θεωρούν "απαράδεκτες" τις συγκρούσεις ανάμεσα στις τουρκικές δυνάμεις και οργανώσεις της αντιπολίτευσης.

ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"...

 

Το ότι δεν έχουμε κράτος πρόνοιας το έχουμε καταλάβει εδώ και χρόνια οι κυβερνώντες δεν μας αφήνουν να το ξεχάσουμε. Σήμερα, το "Χαμόγελο του Παιδιού" έλαβε εκκαθαριστικό σημείωμα, σύμφωνα με το οποίο καλείται να πληρώσει το υπέρογκο πόσο των 57.000 ευρώ σε ΕΝΦΙΑ. 

ΣΦΑΓΗ ΣΤΟ ΑΝΤΕΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 60 ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ

 

Τουλάχιστον 60 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 29 τραυματίστηκαν σε επίθεση αυτοκτονίας με παγιδευμένο αυτοκίνητο που σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε κέντρο εκπαίδευσης του στρατού στο Αντεν, στη μεγάλη πόλη της νότιας Υεμένης, σύμφωνα με νεώτερο απολογισμό που ανακοίνωσαν τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της πόλης και αξιωματούχοι των υπηρεσιών ασφαλείας.

«ΛΟΥΚΕΤΟ» ΣΕ 360.000 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

 

Με σχετική ανακοίνωσή του, το Twitter γνωστοποίησε ότι τους τελευταίους έξι μήνες διέγραψε 235.000 λογαριασμούς χρηστών, με σκοπό να περιορίσει τις δημοσιεύσεις μηνυμάτων που προωθούν την τρομοκρατία.

ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ – ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

 

Την ανάγκη να υλοποιηθούν γρήγορα τα προαπαιτούμενα που συνδέονται με την εκταμίευση της υποδόσης των 2,8 δισ. ευρώ, ούτως ώστε στη συνέχεια να ανοίξει ο δρόμος για τη δεύτερη αξιολόγηση και την εξειδίκευση των μέτρων για το χρέος, επιβεβαίωσαν κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησής τους στις Βρυξέλλες.