23 Μαΐου, 2016

ΜΕ 153 ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

 

Ο κύβος ερρίφθη. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ υποθήκευσε, με 153 «Ναι» κατά τη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή, τη συνέχεια του ελληνικού κράτους, δίνοντας στην κυριολεξία τα πάντα στους δανειστές, αλλά χωρίς να δίνει δεκάρα τσακιστή για τις ολέθριες συνέπειες που θα υφίσταται στο εξής το σύνολο των Ελλήνων πολιτών.

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

 

Αρχιεπίσκοπος: Σκοπός της Εκκλησίας η πνευματική και υλική στήριξη των ανθρώπων. Στην ανάγκη να τιμώνται τα εκκλησιαστικά σύμβολα και οι μορφές των ηρώων της επανάστασης που αποτελούν σωστά πρότυπα αναφέρθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος από το Βελεστίνο στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Μητρόπολη Δημητριάδος. 

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΔΩΔΩΝΗΣ κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ (ΕΦ' ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ)

 
Ετοίμαζαν πραξικόπημα και στην Εκκλησία! Ήθελαν να ρίξουν και τον Σεραφείμ  μετά την κατάρρευση της Χούντας!
ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧ. ΙΕΡΩΝΥΜΟ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ.
ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΒΟ ΣΧΙΣΜΑΤΟΣ. ΚΑΙ
ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΚΡΙΖΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.. 

ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΦΑΛΟΥΤΖΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΚ

 

Ο πρωθυπουργός του Ιράκ Χαϊντέρ αλ Αμπάντι ανακοίνωσε την έναρξη της επίθεσης για την ανάκτηση την Φαλούτζα, προπύργιο του Ισλαμικού Κράτους, αφού ο στρατός προειδοποίησε τους κατοίκους χθες να εγκαταλείψουν την πόλη.

ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ Η ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ

 

Η Σεούλ απέρριψε σήμερα πρόταση της Βόρειας Κορέας για τη διεξαγωγή στρατιωτικών συνομιλιών, χαρακτηρίζοντάς την ως “ψεύτικη και επιθετική.”

ΟΚΤΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ (ΜΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ) ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

 

Για πρώτη φορά στην κοινοβουλευτική ιστορία της Κύπρου στη Βουλή θα εκπροσωπούνται οκτώ κόμματα. Τρία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των αποτελεσμάτων των βουλευτικών εκλογών που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή στην Κύπρο: Το πρώτο είναι η πτώση των μεγάλων κομμάτων, το δεύτερο η οριακή είσοδος στη Βουλή του ΕΛΑΜ (Χρυσή Αυγή Κύπρου) και το τρίτο η μεγάλη αποχή.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

  

Οι κυριότερες ανταρτικές οργανώσεις της Συρίας ανακοίνωσαν σήμερα ότι δεν θα συμμορφώνονται πλέον προς τη συμφωνία "κατάπαυσης των εχθροπραξιών", αν ο συριακός στρατός δεν τερματίσει μέσα σε 48 ώρες την μεγάλη επίθεση που έχει εξαπολύσει εναντίον των θέσεών τους στα προάστια της Δαμασκού.

ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ

 

Η μετάβαση σ’ ένα προεδρικό σύστημα, την οποία ζητάει επίμονα ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αποτελεί “προτεραιότητα” για την Τουρκία, δήλωσε σήμερα ο Μπιναλί Γιλντιρίμ, ο υπουργός Μεταφορών που πρόκειται να γίνει ο νέος αρχηγός του κυβερνώντος κόμματος και πρωθυπουργός.

ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

«Το προβληματικό (περίεργο) παιχνίδι του ΔΝΤ στην ελληνική κρίση» είναι ο τίτλος σημερινής ανάλυσης της εφημερίδας “Λε Μοντ”, στην οποία αναφέρεται πως οι περίπλοκοι συσχετισμοί ανάμεσα σε Ελλάδα, ΔΝΤ και Γερμανία για το χρέος, θυμίζουν κατάσταση «α λα Κάφκα». Το δημοσίευμα θυμίζει ότι το θέμα συμμετοχής του ΔΝΤ στο τρίτο πρόγραμμα βοήθειας στην Ελλάδα, βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων εδώ και ένα χρόνο και θα βρίσκεται και στις 24 Μαΐου.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα:Στην Παγκόσμια Ανθρωπιστική Σύνοδο του ΟΗΕ στην Κωνσταντινούπολη σήμερα, Δευτέρα θα συμμετάσχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Στο περιθώριο της Συνόδου, θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, στη διάρκεια της οποίας αναμένεται να τεθεί το ζήτημα των προσφυγικών ροών και η συμφωνία ΕΕ - Τουρκίας. Νωρίτερα, θα συναντηθεί και με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 60.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

 

Στη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών τουλάχιστον 60.000 άνθρωποι έχουν πεθάνει στις φυλακές της Συρίας, σύμφωνα με έκθεση του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το οποίο επικαλείται πηγές ασφαλείας. Ο διευθυντής του Παρατηρητηρίου Ράμι Αμπντελραχμάν διευκρίνισε πως η έρευνα στηρίχθηκε σε απολογισμό των νεκρών από συριακές φυλακές και υπηρεσίες ασφαλείας.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ISIS ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΕ ΗΠΑ - ΕΥΡΩΠΗ

 

Ένα νέο μήνυμα που υποτίθεται ότι προέρχεται από τον εκπρόσωπο της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος καλεί τους οπαδούς της εξτρεμιστικής σουνιτικής οργάνωσης να εξαπολύσουν επιθέσεις στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια του ιερού μήνα του Ραμαζανιού, που ξεκινά στις αρχές Ιουνίου.