20 Μαρτίου, 2016

ΕΠΙΣΗΜΟ ΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΤΔ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ

 

«Η Εκκλησία είναι εκείνη η οποία, μέσα στην δραματική κοινωνική και οικονομική κρίση και κατά το μέρος που της αναλογεί, έχει αποτρέψει την ρήξη του κοινωνικού ιστού και, επέκεινα, της κοινωνίας μας» τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος απευθυνόμενος στον Aρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο και στα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου στους οποίους παρέθεσε γεύμα με την ευκαιρία της σημερινής Κυριακής της Ορθοδοξίας.

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ

 

Ήδη από τον Απρίλιο του 2015, πολύ πριν ξεσπάσει η «καταιγίδα» των τελευταίων μηνών, ο φιλανθρωπικός οργανισμός της Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» συμμετέχει ενεργά στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ 24ΩΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ “ΣΥΜΦΩΝΙΑ”700% ΑΥΞΗΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

 

Τι συνέβη αμέσως μετά από την πολυαναμενόμενη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας;  Πέρασαν στο Αιγαίο 1431 άτομα, αύξηση 700% σε σχέση με προχθές!!!

ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΝΤΑΕΣ/ DAESH ΓΙΑ « ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ » Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ

 

"Οι πρόεδροι των Ηνωμένων Πολιτειών δεν αναγνωρίζουν τη γενοκτονία των Χριστιανών από τον σουλτάνο Αμπντούλ Χαμίτ Β’ και από τους Νεότουρκους (γενοκτονία των Αρμενίων και των Ελλήνων του Πόντου), για να μην εμποδίζουν τη σημερινή Τουρκία... η οποία ακριβώς υποστηρίζει το Ισλαμικό Εμιράτο."

OI 4 ΜΥΘΟΙ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ

 

Μύθοι για το Μακεδονικό. Μύθος 1. 
Για όλα φταίει ο Σαμαράς. Τι στο καλό οργάνωσε εκείνα τα συλλαλητήρια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Έχτισε καριέρα πάνω στο Μακεδονικό.

ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΕΟΡΤΑΣΘΗ Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΗ

 

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, εορτάστηκε σήμερα η Κυριακή της Ορθοδοξίας στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου. Στην Συνοδική Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Κ. κ. Ιερώνυμος.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα:Στους 48.141 ανέρχεται -σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία- ο αριθμός των προσφύγων και μεταναστών που βρίσκονται σε ελληνικό εδαφος σήμερα, 20 Μαρτίου, ημέρα που τίθεται σε ισχύ η συμφωνία με την Τουρκία.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ


Η Αγία αυτή ημέρα είναι ξεχωριστή, διότι παρά το κατανυκτικό κλίμα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, εορτάζει λαμπρά η Ορθοδοξία μας, η αληθινή Εκκλησία του Χριστού.Ποιούμε ανάμνηση του κορυφαίου γεγονότος της εκκλησιαστικής μας ιστορίας, της αναστηλώσεως των ιερών εικόνων, το οποίο επισυνέβη το 843 στο Βυζάντιο.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΗΠΑ

 

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκληθεί στην Τουρκία, ένεκα προειδοποιήσεων των ΗΠΑ, για ένα μεγάλο κύμα συγκρούσεων μεταξύ Τούρκων και Κούρδων! Σύμφωνα με Τουρκικά ΜΜΕ, οι Αμερικανοί φέρεται να απέστειλαν προειδοποίηση σε όλους τους ομοεθνείς τους που βρίσκονται στην Τουρκία ότι τις επόμενες μέρες αναμένεται κυριολεκτικά χαμός, εξ αιτίας της κουρδικής γιορτής του Νεβρόζ.

ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΠΕΤΥΧΕ Η ΑΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ;

 

Τις επόμενες κινήσεις τους σκέφτονται οι μετανάστες καθώς μετά την συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας βρίσκονται σε απόγνωση. Οι περισσότεροι εξ αυτών ανέμεναν που θα ανοίξουν τα σύνορα και θα περάσουν σε άλλες πολιτείες… 

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ

 

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά βαδίζοντας επάξια στα βήματα του αειμνήστου πατέρα της Γεωργίου Γεννηματά έστειλε επιστολές στον Πρόεδρο του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ Γιώργο Παπανδρέου και τον επικεφαλή του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη. Στόχος φυσικά είναι η επανένωση των δυνάμεων που έχουν πυλώνα το κέντρο!

ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

 

Είναι ανεπίτρεπτο αυτό που συμβαίνει στην Χώρα μας! Μόνοι μας καταστρέφουμε τις προσπάθειες μας!

ΝΕΑ ΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ AEGEAN!

 

Σε μια μεγάλη επένδυση προχωρά η Αεροπορία Αιγαίου (κατά κόσμων AEGEAN AIRLINES) παραλαμβάνοντας το νέο αεροσκάφος Airbus A320ceo! H εταιρία παρά την κρίση διαμορφώνει έναν αξιόπιστο στόλο και έναν από τους νεότερους στην Ευρώπη!